فولاد هرمزگان در مسیر توسعه و پیشرفت

شرکت فولاد هرمزگان در سال گذشته توانست ۳۱ رکورد در حوزه‌های مختلف تولید روزانه، ماهانه و سالیانه را به ثبت برساند، این شرکت در سال ۱۴۰۱، یک میلیون و ۵۴۵ هزار و ۷۵۳ تن تختال به عنوان محصولی نهایی خود تولید کرد و طبق گزارش سالانه ایمیدرو، این شرکت با سهم ۶. ۶۴ درصد در تولید فولاد خام، در رتبه چهام تولیدکنندگان فولاد کشور قرار گرفت.
فولاد هرمزگان در مسیر توسعه و پیشرفت
دیگران چه می خوانند:

  به گزارش زینب زرین فر خبرنگار رصدبورس، شرکت فولاد هرمزگان، یکی از شرکت‌های مطرح و برجسته فولادی کشور به شمار می‌آید که علی‌رغم مشکلات موجود در بازار جهانی فولاد و همچنین افزایش تحریم‌های اعمالی علیه کشور، موفق به ثبت رکوردهای مختلف در تولید، فروش و سودآوری شده است. افزایش تولید، فروش و طرح‌های توسعه‌ای این شرکت که باوجود محدودیت‌های انرژی در فصول گرم و سرد تابستان در حال تداوم است، نشان می‌دهد که فولاد هرمزگان همواره مسیر توسعه و پیشرفت را برای خود تبیین کرده است. 
 
شرکت فولاد هرمزگان در سال قبل یک میلیون و 361 هزار تن آهن اسفنجی و 122 هزار تن آهک تولید کرد که این سال با ثبت 31 رکورد در حوزه تولید روزانه، ماهانه و سالیانه را می‌توان برای فولاد هرمزگان سالی پُر از رکوردشکنی‌های متنوع در حوزه بهره‌برداری نامید. هرمز در سال گذشته با فروش یک میلیون و 551 هزار تن تختال در بازارهای داخلی و صادراتی موفق شد رشد 9 درصدی را نسبت به سال 1400 به دست بیاورد. 
 
شرکت فولاد هرمزگان یکی از قطب‌های اصلی تولید فولاد کشور است که 835 هزار تن تختال را در بازارهای داخلی به میزان 123 هزار میلیارد ریال به فروش رساند، که این رقم در مقایسه با سال 1400 از رشد 2 درصدی برخوردار بود. همچنین این شرکت توانست بیش از 715 هزار تن تختال خود را با فروش 102 هزار میلیارد ریالی روانه بازارهای صادراتی کند که حاکی از رشد 19 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن است. 
 
تکنولوژی مورد استفاده در شرکت فولاد هرمزگان برای تولید تختال، پیشرفته‌ترین و مدرن‌ترین روش تولید فولاد به‌شمار می‌رود؛ ضمن اینکه در این شرکت، با توجه به ویژگی‌های متالورژیکی و فولادسازی، مزیت‌های بسیار مهمی همچون بالاترین سرعت ریخته‌گری مداوم در کشور، امکان تغییر عرض و ضخامت تختال در حین ریخته‌گری، تاندیش بزرگ، امکان نگهداشتن 60 تن مذاب بعد از تخلیه (هات هیل مذاب) و… باعث شده‌اند تا شرکت فولاد هرمزگان خود را به‌عنوان یک برند جدید در میان سایر فولادسازان ایران مطرح سازد. 
طرح توسعه ظرفیت به 3.2 میلیون تن تختال در سال، احداث مدول چهارم (سنجش مقاومت) آهن‌سازی به ظرفیت 1.6 میلیون تن آهن اسفنجی در سال، احداث کارخانه نورد گرم پیوسته، احداث واحد تولید گازهای صنعتی شماره 3، توسعه پست برق 230 و ارتقای شبکه توزیع برق و ایستگاه کاهش فشار گاز طبیعی شماره 3 از مهم‌طرح‌های در حال مطالعه و مهندسی است. 
شرکت فولاد هرمزگان پس از گذشت 15 سال از تاسیس موفق به اجرای طرح‌های توسعه‌ای و به دنبال آن اشتغال‌زایی چند هزار نفری در استان هرمزگان شد. از مهم‌ترین این طرح‌ها می‌توان به افزایش ظرفیت فولادسازی از 1.5 میلیون تن به 3.2 میلیون تن، طرح احیا مستقیم 1.72 میلیون تنی در فولاد هرمزگان، احداث گازهای صنعتی 2 به ظرفیت 10 هزار نرمال مترمکعب، پروژه سیلوهای آهن اسفنجی به ظرفیت 30 هزار تن، پروژه تولید آهک در شرکت سنگ و فولاد هرمزگان، پروژه احیا مستقیم 1.72 میلیون تنی ستاره سیمین هرمز و در نهایت پروژه نورد گرم پیوسته اشاره کرد. 
 
مدیریت این شرکت معتقد است که اجرای طرح‌های توسعه‌ای به تبیت بقا و افزایش قدرت رقابت فولاد هرمزگان در بازارهای داخلی و بین‌المللی منجر خواهد شد و باعث افزایش پویایی شرکت می‌شود. بدون شک با اجرای این طرح‌های توسعه‌ای، فولاد هرمزگان به یکی از قطب‌های اصلی تولید فولاد در کشور تبدیل خواهد شد. 
شرکت فولاد هرمزگان در زمینه‌های تولید، فروش و سودآوری به دستاوردهای خوبی طی دو سال اخیر دست پیدا کرده است. این شرکت با تدبیر و حمایت‌های دولت سیزدهم توانست سال گذشته 31 بار رکورد شکنی فولادی را در اختیار بگیرد و جایگاه خود را به عنوان چهارمین تولید کننده فولاد خام کشور تثبیت کند.

فولاد هرمزگان در مسیر توسعه و پیشرفت

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟