مسیر فولاد هرمزگان برای قطب صنعتی شدن با رشد تولید

فولاد هرمزگان سال ۱۴۰۱ را با هدف قطب صنعتی شدن در شرق کشور و با جدیت در طرح‌های توسعه‌ای برای ایفای نقش در زنجیره ارزش فولاد به پایان رساند که نتیجه فعالیت های این شرکت فولادی، ثبت بهترین عملکرد بوده است.
مسیر فولاد هرمزگان برای قطب صنعتی شدن با رشد تولید
دیگران چه می خوانند:

به گزارش اختصاصی رصد بورس، بررسی فعالیت‌های فولاد هرمزگان در سال1401 نمایانگر این است که این واحد تولیدی در مسیر توسعه هر چه بیشتر قرار گرفته است. مسیری که قرار است این قطب فولادی شرق کشور در سال 1402، با قدرت بیشتری برای تحقق برنامه‌ها و رکوردزنی‌های خود ادامه دهد. 
 
فولاد هرمزگان از زیرمجموعه‌های هلدینگ فولاد مبارکه و یکی از مهمترین واحدهای تولیدی فولاد کشور است که با ثبت رکوردهای متعدد و درخشان در سال گذشته توانست با اقدامات توسعه‌ای در افزایش تولیدات خود با رشد میزان فروش بر صادرات و ارزآوری بهترین عملکرد را از خود برجای بگذارد. 
 
توافق برای واگذاری معدن 800 میلیون تنی به فولاد هرمزگان در راستای افزایش تولید خبری بود که توسط مدیرعامل این مجموعه اعلام شد. توافقات اولیه برای واگذاری این معدن به فولاد هرمزگان انجام شده و این معادن به منظور تامین مواد اولیه طرح های توسعه ای در نظر گرفته شده است.  
 
شرکت فولاد هرمزگان به عنوان یکی از موفق ترین واحدهای صنعتی کشور از سرمایه های انسانی متخصص، متعهد و کارآمد برخودار بوده و توفیق ها و دستاوردهای درخشان خود را مرهون تدبیر و تلاشهای خالصانه ودلسوزانه نیروی انسانی خود می داند. 
 
این مجموعه در نظر دارد تا با عبور از ظرفیت اسمی خود به قطب تولید فولاد کشور تبدیل شود. شاید یکی از مهمترین دلایلی که نشان دهنده ثبت عملکرد مثبت از فولاد هرمزگان است، رکوردشکنی های پی در پی این تولیدکننده زنجیره فولاد در شرق کشور است. از جمله آنها می‌توان به رکوردشکنی شهریورماه این شرکت فولادی در تولید تختال اشاره کرد. 
 
واحدهای فولادسازی و ریخته‌گری این شرکت توانستند با ثبت رکورد 151 هزار و 742 تن در شهریور ماه، فولاد هرمزگان را به اهداف پیش بینی شده نزدیک‌تر کنند. این رکورد نسبت به رکورد قبلی این شرکت در فروردین 1401، 1248 تن افزایش داشته است. این در حالی است که ظرفیت اسمی ماهانه این شرکت، 125 هزار تن در ماه است. 
 
علاوه بر این، فولاد هرمزگان در ادامه تلاش دو ساله خود در بحث بومی سازی توانست با صرفه جویی ارزی به میزان 75.5 میلیون دلاری، رقم حاصله را برای اجرای طرح های توسعه ای و اجرای پروژه های جدید به کار بگیرد. در مقایسه صرفه‌جویی ارزی 9 ماه نخست سال 1401 با مدت مشابه سال قبل که 29.2 میلیون دلار بود، مشخص شد که 26 درصد رشد در صرفه‌جویی ارزی به ثبت رسیده است.  
 فولاد هرمزگان امروز به این تفکر دست یافته است که در کنار رکوردزنی های پی در پی در خطوط تولید، باید به سمت محصولاتی با ارزش افزوده بیشتر حرکت کند و در همین راستا توسعه هرچه بیشتر را در دستور کار قرار داده است، البته همانطور که تاکید شد، تامین برخی زیرساخت ها برای ادامه دار شدن تولید امری حیاتی است. 
 
فولاد هرمزگان در تلاش بود تا با افزایش تولید و رکوردشکنی با عبور از ظرفیت اسمی میزان درآمدزایی و حجم صادرات خود را افزایش دهد. در همین راستا، نماد "هرمز” علیرغم نوسانات بازار ارز با تلاش‌های انجام شده توسط تیم‌های مدیریتی و برنامه‌ای فولاد هرمزگان توانست با افزایش بهره‌وری در مهرماه میزان درآمد صادراتی خود را برابر با 787 میلیارد تومان به ثبت رساند و این بازار شاهد رشد 63 درصدی نسبت به شهریورماه بود.  
 
البته از مهمترین اتفاقات رخ داده در فولاد هرمزگان در سال گذشته افزایش سهام این مجموعه در طرح ستاره سیمین بود. با این اقدام میزان سهم فولاد هرمزگان به 52  درصد رسید که با بهره برداری از آن طی 3  سال آینده علاوه بر افزایش تولید، میزان اشتغالزایی این مجموعه را هم بیش از گذشته می کند.  
 
هدف گذاری جدید فولاد هرمزگان نشان می دهد که این مجموعه به دنبال سهم خواهی بیشتر از بازارهای صادراتی است تا ارزآوری بیشتری به همراه داشته باشد. تولید محصولات خاص با ارزش افزوده بیشتر می تواند توان صادراتی فولاد هرمزگان را افزایش و جایگاه «هرمز» در بورس را اتقا دهد. 
 
فولاد هرمزگان در هدف گذاری و چشم اندازی که برای خود تدوین کرده است علاوه بر تولید کمی ارتقای کیفیت و تولید محصولات جدید را هم در دستور کار قرار داده تا بتواند ارزش افزوده بیشتری به همراه داشته باشد. این موضوع یکی از مسیرهایی است که این مجموعه برای تبدیل شدن به قطب فولادی کشور طی می کند.

مسیر فولاد هرمزگان برای قطب صنعتی شدن با رشد تولید

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟