در این رویداد، مریم نجفی دبیر انجمن تجارت الکترونیک تهران، درباره ظرفیتهای اقتصاد دیجیتال سخن خواهد گفت و سپس نیما قاضی رئیس هیات مدیره انجمن تجارت الکترونیک تهران و حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، در گفتوگویی، به بررسی نقش دولت در تامین مالی اقتصاد دیجیتال و دلایل عملیاتی نشدن اعتبار مالیاتی ذیل قانون جهش تولید دانش بنیان خواهند پرداخت.
همچنین حامد رفیعی سرپرست تامین مالی و توسعه سرمایهگذاری از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری و امین خلیلی، مدیر ادغام و تملیک و تامین مالی جمعی مشاور سرمایهگذاری ترنج، در گفتوگویی تخصصی به موضوع قانون داراییهای نامشهود خواهند پرداخت.
از دیگر بخشهای مهم این رویداد میتوان به پنل تخصصی «ابزارهای تأمین مالی نوین» با حضور سارا شاهرخی از ایفا و زیما، مونا حاج علیاصغر از فعالان بازار سرمایه، کیوان محیطمافی از دیجینکست، سیاوش ملکیفر از صندوق نوآوری و شکوفایی و ژوبین علاقبند مدیرعامل لیان کپیتال، اشاره کرد.
در ادامه، پنل «نقش بانکها در تأمین مالی پلتفرمهای آنلاین» با حضور صادق سپندارند از بانک ملی، سریر سماوی از بانک کارآفرین، رضا شیرینگوهریان از بانک سامان و مهدی فاطمیان از زیبال، برگزار خواهد شد.
در بخش پایانی، پنل تخصصی «نقش بازار سرمایه در تأمین مالی زیستبوم دانشبنیان» با حضور چهرههایی چون علیرضا دلیری از سرمایهگذاری ماندگار، حسام جعفری از یکتانت، سعید محمدی از گروه دیجیکالا، مصطفی اکرمی از میلیگلد، محمدعلی شیرازی از فرابورس و محمود گودرزی از سازمان بورس تهران، به روی صحنه میرود.
این رویداد در تاریخ 6 خرداد 1404 در مرکز همایشهای بینالمللی کتابخانه ملی ایران برگزار میشود و شرکتهای میلی گلد، یکتانت، لیان کپیتال و دیجینکست و رسانههای زومیت و دیجیاتو، به عنوان حامیان این رویداد حضور دارند.
علاقهمندان به این حوزه میتوانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به صفحه این رویداد به نشانی www.etchamber.ir/financing مراجعه کنند.
0 دیدگاه