به گزارش رصد بورس به نقل از فابانیوز، این نشست با حضور جمعی از مدیران و صاحب نظران این حوزه عصر یکشنبه، 24 اردیبهشت 1402، در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد و محمدمراد بیات، مدیرعامل مرکز فابا در سخنان آغازین خود، اظهار داشت: آنچه امروز پیرامون ناترازی بانکها و در ماههای آینده پیرامون سایر موضوعات بحث خواهیم کرد، اولا جمع حاضر از آن بهره میبرند، ثانیا مباحث ضبط و فیلم آن در سایت فابا نیوز منتشر میشود تا متعاقبا علاقمندان استفاده کنند، همچنین امروز جمعی از دوستان خبرنگار حضور دارند تا نکات هر نشست را رسانهای کنند، همچنین کل مباحث امروز و نشستهای بعدی تدوین و در کتابی تحت عنوان گفتگوی متخصصان منتشر میشود.
بیات ادامه داد: همه این امور برای این است که بتوانیم به دغدغههای نگران کننده صنعت بپردازیم، پاسخ عقلانی به آنها بدهیم و مدیران را نسبت به آنچه باید انجام دهند، آگاه سازیم و در نهایت در آذرماه امسال در قالب نهمین نمایشگاه تراکنش ایران گرد هم آییم و بلوغ اندیشه، دیدگاه، محصول و راهکارهای خردمندانه را در آئینی 3 روزه به سمع و نظر همه علاقمندان برسانیم.
مدیرعامل مرکز فابا اظهارداشت: همه شما مستحضرید که مرکز فابا علاوه بر این نشستها مجموعهای از دورههای آموزشی در حوزه فناوریهای مالی را پیوسته در کانون توجه داشته و امسال نیز تلاش خواهیم کرد، تا همچون گذشته مدیران و کارشناسان را از مباحث نوین آموزشی به وسع خود، توانمند سازیم. خدا را شاکریم که در طول 16 سال عمر با برکت مرکز فابا بیش از 450 هزار نفر-ساعت آموزش تخصصی ارائه و دوره تخصصی DBA را در حوزه تحول دیجیتال برگزار کردهایم.
به گفته وی، امسال نیز دورههای تخصصی تحول دیجیتال، فینتک، بلاکچین و رمز ارز، هوش مصنوعی و… را تقدیم علاقمندان میکنیم. این نوید را هم به جمع حاضر و همه علاقهمندان میدهم که امسال برنامههای مفصلی علاوه بر حوزه آموزش، در حوزه نوآوری و استارتاپی، توسعه محصول، ترویج علم و خرد ایرانی را در دستور کار داریم که به امید خدا بزودی از این برنامهها بویژه جشنواره رساله دکتری سال، جشنواره انتخاب محصولات برتر سال، استودیو مرکز فابا در قالب برنامههای فناورانه و… با جزئیات بیشتری رونمایی خواهیم کرد.
بیات تصریح کرد: ما خود را متعهد به کارهای اثر گذار و خردمندانه میدانیم و اطمینان داریم صاحبان خرد و علاقمندان به بهروزی این سرزمین همراهی خواهند کرد و امید است فردا روزی پیش مردم، وجدان خود و خدای خود سرافراز باشیم که ما به وسع خود برای اصلاح امور تلاش کردهایم و بدیهی است بیشتر از وسع خود تکلیفی نداریم.
وی سخنان خود را با حدیث «لَا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا» و شعر «آری: به راه بادیه رفتن/ به از نشستن باطل/ و گر مراد نیابم/ به قدر وسع کوشم»، به پایان رساند.
گفتنی است، نشست بررسی “ناترازی بانکها؛ عوامل و راهکارها”، با حضور آقایان “عباس معمارنژاد، عضو هیات علمی دانشگاه و معاون سابق بانک و بیمه وزیر اقتصاد”، “علی نصیری اقدم، عضو هیات علمی دانشگاه و رییس سابق پژهشکده وزارت اقتصاد”، “فرهاد حنیفی، عضو هیات علمی دانشگاه و معاون سابق نظارت بانک مرکزی”، “صمد عزیزنژاد، عضو هیات مدیره بانک ملی ایران و از مدیران سابق مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی” و “قربان اسکندری، مدیرکل دفتر بانک و بیمه وزارت اقتصاد” برگزار شد.
0 دیدگاه