به گزارش ابوالفضل عابدینی خواه خبرنگار رصد بورس، برنامههای راهبردی در جهت پیشبرد اهداف بانکی مبنی بر کسب سود و رضایت مشتریان بانک سینا در سال 1401 روند رو به رشد خود را مانند سالهای گذشته ادامه یافت به طوری که این بانک در سال جاری نیز به توفیقهای مناسبی دست یافت. اهدافی که کسب درآمد این بانک را با سالمترین روش در کسب سود ثابت کرده است. این اقدامات نتیجه برنامهریزی گسترده مدیر عامل این بانک میباشد که در دوران سرپرستی خود توان طرحهای راهبردی را در استراتژیهای بانک مبنی بر هماهنگی برنامهریزان و منسجم ساختن کارکنان پرتلاش این بانک را از خود نشان داد.
بانک سینا در عملکرد 11 ماهه منتهی به بهمن 1401، حدود 5872 میلیارد تومان درآمد از تسهیلات اعطایی خود کسب کرد. همچنین جمع سود اعطا شده به سپردههای سرمایهگذاری شده در این بانک به 4419 میلیارد تومان رسید. تراز این بانک در بهمن ماه 166 میلیارد تومان و در 11 ماهه سال جاری 1453 میلیارد تومان مثبت است.
براساس بررسیها، عمده درآمد بانک از محل تسهیلات بوده و این به این معنی است که بانک به دنبال سفته بازی، بنگاه داری و ملک بازی نرفت تا بدون عملکرد واقعی به سرمایه گذاران خود سود موهومی نشان دهد بلکه با سالم ترین روش درآمد و سود عملیاتی خود را افزایش دادهاست.
رشد عملکرد بانک براساس تسهیلات حاصل دو ویژگی رشد مانده تسهیلات و درآمد از این محل و کاهش مطالبات مشکوک الوصول و هزینه های بابت آن از دلایلی میباشد که نشان دهنده سلامت فعالیت بانکی است و بانک سینا به جای سفته بازی برای کسب درآمد، نزدیک به 76 درصد از درآمد خود را فقط از محل تسهیلات کسب کرده است.
بانک سینا، طرح راهبردی کسبوکار بانک با رویکرد رقابتی در بازار پول و با هدف افزایش سودآوری، توسعه سهم از بازار، حرکت به سمت افزایش درآمدهای غیرمشاع، توسعه فعالیتهای بانکداری دیجیتال، گسترش فعالیتهای ارزی و... را در دوره سرپرستی غلامرضا فتحعلی که اکنون مدیرعامل این بانک شده، تدوین کرده که در حال تصویب در هیئتمدیره بانک است. در این طرح که اجرای آن سهساله خواهد بود، توسعه شاخصهای عملکردی بانک مدنظر قرار دارد.
برنامههای مدیریتی این بانک عمدتا با تلاش کارکنان و طراحان کسب و کار «وسینا» در حال انجام است. توسعه شعب ارزی یکی از برنامهها و فعالیتهای این بانک برای دستیابی به اهداف در حوزه ارزی و بینالملل در جهت افزایش سهم درآمدهای کارمزدی وغیرمشاع در منطقه است.
طرحهایی که به گفته مدیرعامل بانک سینا با توجه به شکلگیری بازارهای نوظهور و ضرورت تعامل با فینتکها، تغییر در مدل کسبوکار را برای بانک سینا موجب شده تا این بانک حرکت به سمت بانکداری دیجیتال و بانکداری مدرن را آغاز کند.
محور برنامهها و فعالیتهای بانک سینا بر توسعه کسبوکار نوین استوار است و این بانک همسو با تغییرات فنآوری و تدوین استراتژیهای نوین کسبوکار، ضمن ورود به حوزه فعالیت جدید در نظام بانکی جایگاه خود را در حوزههای عملکردی بیش از پیش ارتقا خواهد داد. راهاندازی پلتفرم بانکداری دیجیتال بانک در آینده نزدیک به عنوان ابزاری در مسیر کسبوکار جدید بانک سینا است.
0 دیدگاه