نقش‌آفرینی بانک سپه در توسعه پایدار اقتصادی

بانک سپه به پشتوانه نیروهای توانمند و برنامه‌های اجرایی خود توانسته همواره با ایفای نقش در تامین اعتبارات پروژه‌های ملی پیشرو باشد که در این مسیر و برای دستیابی به توسعه پایدار اقتصادی حمایت‌های مالی را با سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان به انجام رسانیده که درخور تقدیر و چشمگیر است
نقش‌آفرینی بانک سپه در توسعه پایدار اقتصادی

به گزارش الهه سی ستار خبرنگار رصد بورس، بانک سپه در راستای برنامه‌های اجرایی خود بر مبنای حمایت و کمک به توسعه پایدار اقتصادی اقدامات تامین مالی پروژه‌های ملی، حمایت از مشتریان و سرمایه‌گذاری در برنامه‌های فناورمحور و شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار خود قرار داده است و از این طریق بستر لازم برای رشد کشور در حوزه اقتصاد دانش بنیان را فراهم می کند.

گزارش عملکرد بانک‌های بورسی کشور نشان می‌دهد که حتی قبل از تغییر نرخ سپرده‌پذیری بانک‌ها، روند درآمدزایی اغلب آن‌ها صعودی بوده است و این بانک‌ها به واسطه افزایش سپرده‌پذیری، گاهی با رشد تقاضای سهام مواجه می‌شدند. نوسانات مختص به بازار سهام و بازارهای مالی کشور نیست، چرا که تغییرات نرخ ارز، طلا و سکه به عنوان بازارهای امن دارایی‌ها به عنوان یک سرمایه‌گذاری زودبازده از طرف مردم در اوضاع اقتصادی و معیشتی کنونی پذیرفته شده است و این امر خود علت اساسی و اصلی برای بازار الاکلنگی سهام و سرمایه است.

دیگران چه می خوانند:

موضوع نوسانات نرخ ارز که سبب‌ساز تغییرات در سیستم مدیریت بانک مرکزی شد و اخیرا ریاست این بانک برعهده دکتر فرزین که سابقه خدمت در سیستم بانکداری کشور را دارد، نهاده شده است. رئیس کل بانک مرکزی درباره برنامه عملیات احیای ثبات ارزی می‌گوید که تیم بانک مرکزی با بررسی عوامل و رفع اشکالات به مداخله و نرخ‌سازی خود ادامه خواهد داد.

بانک سپه از بانک‌های دولتی ایران می‌باشد که طی 10 ماهه گذشته در بخش ارزی خود حدود 40 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش عملکرد داشته است.

بانک سپه همواره به استناد پیشینه خود در قراردادهای فاینانس، ریفاینانس و حساب ذخیره ارزی و پشتوانه نیروهای توانمند و با هماهنگی مفید و سازنده بخش بین‌الملل و اعتباری خود، در تامین پروژه‌های ملی پیشرو بوده است. به گفته معاون بین‌الملل بانک سپه، این بانک در قالب انعقاد قراردادهای عاملیت با صندوق توسعه ملی به مبلغ معادل 15 میلیارد دلار نسبت به تامین پروژه‌های ملی در میادین مشترک نفتی، پتروشیمی، پالایشگاهی، فولاد و نیروگاهی بسیار مثمرثمر بوده است.

در همین راستا، بانک سپه در پروژه انتقال آب خلیج فارس به استان‌های مرکزی که توسط رئیس جمهور افتتاح گردید، نقشی اساسی را ایفا نمود.

حوزه دانش بنیان، ارزش افزوده بسیار بالایی برای کشور ایجاد می‌کند، چرا که جهان امروز، دنیای رقابت در دانش است و امروز علم و دانش؛ قوت، قدرت، حاکمیت و فرمانروایی را رقم می‌زند. بانک سپه نقشی اساسی را در این زمینه ایفا می‌کند و به طوری که معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از اقدامات این بانک در مدیریت بزرگترین منابع مالی را در خور تقدیر می‌داند و می‌گوید: «بانک سپه ارزش سرمایه گذاری در اقتصاد دانش بنیان را به درستی درک می کند، چرا که اقتصاد دانش بنیان بدون حضور بانک ها قابل تصور نیست.»

براساس این گزارش، بانک سپه اقداماتی را هم در راستای کسب رضایت حداکثری از مشتریان به انجام رسانیده است که بر این اساس می‌توان به بخشش 6 درصدی مطالبات از مشتریان را ذکر کرد. این بانک به مناسبت ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، بخشش 6 درصدی جرائم مطالباتی مشتریان با تأکید بر رعایت کامل قوانین و مقررات و با هدف مساعدت به مدیونین را در دستور کار شعب بانک سپه قرار داد. درصورتی که بدهکار کل مبلغ بدهی خود را به صورت نقدی تسویه کند، رؤسای شعب مکلفند 6 درصد از مبلغ وجه التزام تأخیر تأدیه دین در تعهدات و تسهیلات غیر قرض الحسنه و وجه التزام تأخیر تأدیه دین در تسهیلات قرض الحسنه (حداکثر 8 درصد) را به صورت کامل مورد بخشودگی قرار دهند.

 

 

 

 

 

 

 

نقش‌آفرینی بانک سپه در توسعه پایدار اقتصادی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟