ارزیاب مثبت مدیرکل تعزیرات استان از وضعیت انبارهای اموال تملیکی

مدیر کل تعزیرات استان لرستان از عملکرد مثبت انبارهای اموال تملیکی استان و انطباق آن با استانداردهای مورد نیاز ابراز رضایت کرد و فرآیندهای موجود در انبارها را رضایت‌بخش دانست.
ارزیاب مثبت مدیرکل تعزیرات استان از وضعیت انبارهای اموال تملیکی

قهرمان شاهی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان و علی جعفر فروزنده معاون تعزیرات حکومتی از انبارهای اموال تملیکی استان بازدید کردند.

️در این بازدید، علی سبزوار با ارائه آماری از پرونده‌های سنواتی، خواستار همکاری و هماهنگی لازم برای تسریع در تعیین تکلیف این اقلام شد.

️قهرمان شاهی نیز با تأکید بر ضرورت مختومه کردن پرونده‌های سنواتی، اظهار کرد: در خصوص کالاهای سریع‌الفساد، لازم است پس از درخواست رسمی اداره‌کل اموال تملیکی، مجوزهای مربوط به تبصره 2 قانون در کوتاه‌ترین زمان ممکن صادر شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گفت: ️ پرونده‌های مربوط به قاچاق کالا، بلافاصله پس از صدور رأی نهایی از سوی تعزیرات حکومتی، جهت طی مراحل قانونی و تعیین تکلیف نهایی، به اداره‌کل اموال تملیکی اعلام می شود.

وی از عملکرد مثبت انبارهای اموال تملیکی استان و انطباق آن با استانداردهای مورد نیاز ابراز رضایت کرد و فرآیندهای موجود در انبارها را رضایت‌بخش دانست.

دیگران چه می خوانند:

ارزیاب مثبت مدیرکل تعزیرات استان از وضعیت انبارهای اموال تملیکی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟