به گزارش رصدبورس, امروز 4 آذرماه 1403 دومین نمایشگاه کار شهید بهشتی (کاپتلنت) با استقبال پرشور دانشجویان در این دانشگاه آغاز شد. این نمایشگاه تا ساعت 17 روز 6 آذرماه در میدان اصلی دانشگاه بهشتی برگزار میشود و دانشجویان و فارغالتحصیلان کلیه دانشگاهها میتوانند هر روز از ساعت 9 صبح برای ارتباط بیواسطه با کارفرمایان برتر کشور در این محل حضور پیداکنند. برگزارکنندگان این نمایشگاه ایرانتلنت، بزرگترین پلتفرم کاریابی ایران با بیشتر از 20 سال تجربه، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی با همراهی پارک علموفناوری این دانشگاه و بنیاد ملی نخبگان استان تهران هستند.
در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه دکتر مسعودی و دکتر پیری، مدیریت فعلی و سابق پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و آسیه حاتمی، بنیانگذار ایران تلنت سخنرانی کردند. دکتر خسرو پیری برگزاری دومین نمایشگاه کاپ تلنت را فرصتی برای اشتغالپذیری دانشجویان دانست و گفت: «دانشگاه جایی است که دانشجویان باید در آن مهارت کسب کنند تا بتوانند بعد از تحصیل بهراحتی استخدام و مشغول به کار شوند.» دکتر فریبرز مسعودی نیز در سخنان خود این نمایشگاه را حلقه اتصال دانشگاه، صنعت و دولت دانست.
چه شرکتهایی در کاپتلنت حضور دارند؟
نمایشگاه کار کاپ تلنت دانشگاه بهشتی که با حمایت رئیس دانشگاه شهید بهشتی، آقای دکتر آقامیری برگزار شده است، 19 امین نمایشگاه کاری است که ایرانتلنت بانی برگزاری آن بوده است. امسال بیشتر از 50 شرکت در این نمایشگاه حضور دارند و با دریافت غرفه و شرکت در پنلهای گفتگو فرصتی برای ارتباط بیواسطه با دانشجویان را فراهم کردهاند. از جمله کسبوکارهای شناخته شدهای که در این نمایشگاه کار حضور دارند میتوان به تک ماکارون، افق کوروش، امن پایهریزان کارن (APK)، دیجیکالا، اسنپ و... اشاره کرد:
یکی از برنامههای پنلهای گفتگوی این نمایشگاه به سعید محمدی، همبنیانگذار دیجیکالا اختصاص دارد. بهعلاوه کسبوکارهای دیگری در حوزه نفت و گاز، پتروشیمی، فناوری، تولید و خدمات هم فرصتی برای شناسایی دانشجویان مستعد و معرفی فرصتهای کاریشان ترتیب دادهاند.
هدف از برگزاری نمایشگاه کاپتلنت چیست؟
آسیه حاتمی بنیانگذار ایرانتلنت در پاسخ به این سؤال که چه انتظاری از برگزاری این نمایشگاه دارید؟ میگوید: «دانشجویان با حضور در این نمایشگاه علاوه بر آنکه میتوانند با فرصتهای کاری و کارآموزی و آینده شغلی رشتههایشان آشنا شوند، امید و انگیزه بیشتری برای پیوستن به صنعت پیدا میکنند. این نمایشگاه تلاشی برای برهمزدن فضای یاس حاکم بر اکوسیستم دانشجویی و نشاندادن مسیرهای پیوستن به دنیای حرفهای کار است. در این زمینه خبر خوب من برای کارجویان این است که امروز و بعد از گذشت فقط چند ساعت از کاپتلنت، صدها فرصت اشتغال ایجاد شده است.»
ایرانتلنت با حدود 20 هزار شرکت در زمینه جذب و استخدام نیروی انسانی همکاری میکند و فرصتهای استخدامی بسیاری را از طریق سایت https://www.irantalent.com/jobs در اختیار عموم قرار میدهد. کاپتلنت فرصتی برای کسبوکارها برای معرفیکردن خودشان به کارجویان و دانشجویان مستعد است. مدیرعامل ایرانتلنت اضافه میکند: «دانشجویان باید بدانند که استخدامشدن بدونسابقه کاری هم امکانپذیر است. کاپتلنت فرصتی برای دانشجویان و فارغالتحصیلان است تا ضمن دیدار حضوری، رزومهای حرفهای ایجاد کرده و با ارسال آن برای فرصتهای شغلی مختلف، استعدادها و علاقهمندیهایشان را به کارفرمایان نشان دهند تا زمینه فعالیتشان ایجاد شود.»
کارآموزی؛ فرصتسازی یا فرصتسوزی؟
بسیاری گمان میکنند فرصتهای کارآموزی به دلیل اینکه بعضا بدون پرداخت حقوق انجام میشود، نوعی سوءاستفاده از انگیزه افراد مستعد است. حاتمی در جواب میگوید: «درست است که بسیاری از فرصتهای کارآموزی بدون پرداخت حقوق انجام میشود؛ اما حقوق تنها یکی از دستاوردهایی است که از کارآموزی میتوان کسب کرد و نباید به این دلیل به کارآموزی «نه!» گفت. افراد در مسیر کارآموزی با مهارتهای خودشان، مسیر شغلی آیندهشان و زیروبم ارتباط با صنعت آشنا میشوند. من بعد از 20 سال تجربه در حوزه منابع انسانی به شما اطمینان میدهم که افرادی که تجربه کارآموزی داشتهاند، در آینده شغلیشان به گزینههای بهتری برای استخدام تبدیل شدهاند و نظر کارفرمایان را بیشتر جلب کردهاند. به عقیده من موفقترین افراد در مسیر حرفهای کسانی هستند که در طول دوران دانشجویی بین 1 تا 3 تجربه کارآموزی داشتهاند.»
جمعبندی
امروز 4 ام آذر 1403 نمایشگاه کاپتلنت برای دومین سال پیاپی برگزار شد. این نمایشگاه که از 4 ام تا 6 ام آذر و از ساعت 9 صبح تا 17 در محل میدان اصلی دانشگاه شهیدبهشتی برگزار میشد، 19 امین نمایشگاه کاری است که به همت بزرگترین پلتفرم کاریابی ایران، ایرانتلنت برپا میشود. این نمایشگاه از یک سو فرصتی برای کارفرمایان است که فعالیتها و خدماتشان را معرفی و برای جذب نیرو اعلام نیاز کنند و به این واسطه برند کارفرماییشان را تقویت کنند. از سوی دیگر کاپتلنت تلاشی برای ارتباط دانشگاه و صنعت و فضایی برای ارتباط نزدیک دانشجویان برای معرفی خود و استعدادهایشان به کسبوکارهاست. در این نمایشگاه کار بیشتر از 50 شرکت حضور دارند و حضور دانشجویان پرشمار در روز اول این نمایشگاه به ایجاد صدها فرصت اشتغال انجامید. حضور در این نمایشگاه برای دانشجویان و فارغالتحصیلان کلیه دانشگاهها آزاد است و میتوانند تا ساعت 17 روز 6 آذر در نمایشگاه کار دانشگاه شهید بهشتی (کاپتلنت) حضور پیدا کنند.
0 دیدگاه