تامین کالاهای مورد نیاز کارکنان با طرح بازارگاه هوشمند «سیمارت»

بانک سینا که همواره از اقشار کم‌برخوردار و آسیب‌پذیر حمایت‌های مالی خود را در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی به انجام می‌رساند این‌بار طرحی را با عنوان «سیمارت» به اجرا درآورده است تا از این طریق نقشی اساسی را در تامین کالاهای موردنیاز کارکنان سازمان‌ها و شرکت‌ها ایفا نماید. طرحی که در حوزه فناوری‌های هوشمند از طرف بانک سینا ارائه گردیده است.
تامین کالاهای مورد نیاز کارکنان با طرح بازارگاه هوشمند «سیمارت»
دیگران چه می خوانند:

 به گزارش ابوالفضل عابدینی خواه خبرنگار رصدبورس، مدیرعامل شرکت توسعه فناوری اطلاعات سینا از اعطای تسهیلات سازمانی به کارمندان سازمان‌ها جهت خرید کالا از طریق بازارگاه «سیمارت» خبر داد. طرحی که امکان هدایت تسهیلات سازمانی بانک سینا را برای کارکنان سازمان‌ها و شرکت‌ها برای خرید کالاهای بادوام از طریق بازارگاه هوشمند این بانک تحت عنوان «سیمارت» را فراهم کرده است. 
 
تلاش بانک سینا در مسیر تکمیل ظرفیت‌های فناورمحور خود در عرصه بانکداری دیجیتال با ورود به مبحث هوشمندسازی ستودنی است. این بانک در راستای تکمیل محصولات «سرزمین هوشمند» خود، از بازارگاه سینا رونمایی کرد. هدف اصلی راه‌اندازی این بازارگاه، هدایت تسهیلات سازمانی کارکنان به سمت خرید کالاهای مناسب برای مدیریت نقدینگی و مدیریت متناسب تقاضاهای موجود در بازار است. در واقع، سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌توانند طی تعامل کاری با بانک سینا، اقدام به پرداخت تسهیلات خرید کالا در سامانه سیمارت به کارکنان خود کنند. 
 
بر اساس استراتژی‌های طرح راهبردی کسب‌و کار بانک سینا، مأموریت توسعه کسب‌وکارهای دیجیتال این بانک به شرکت تفاس که از شرکت‌های تخصصی بانک در زمینه فناوری اطلاعات است، سپرده شد. یکی از اقدامات مهم و اساسی تفاس برای جامه عمل پوشاندن به برنامه‌های توسعه‌ای بانک سینا در حوزه بانکداری دیجیتال، طراحی «سیمارت» به عنوان بازارگاهی در سرزمین هوشمند سینا بود تا از این طریق، خدمات و کالا‌های تأمین‌کنندگان مختلف را از طریق انعقاد قرارداد به مشتریان این سامانه ارائه کند. 
 
در این بازارگاه بیش از 24 هزار قلم کالا در گروه‌های مختلف کالایی در دسته‌بندی‌های مختلف از لوازم خانگی یا تجهیزات الکترونیک، گوشی‌های تلفن همراه، لوازم آشپزخانه، لوازم ورزشی و... وجود دارد که تنوع زیاد کالایی، آن را به یک بازارگاه جذاب و به‌روز تبدیل کرده است. 
 
بانک سینا این امکان را فراهم کرده تا کارکنان سازمان‌ها و شرکت‌ها از طریق تخصیص اعتبار یک میلیارد ریالی در قالب عقد مرابحه، تسهیلات خرید کالا در سامانه سیمارت با دوره بازپرداخت 36 ماهه را دریافت کنند. اهمیت سیمارت از آن جهت است که سازمان‌ها به پشتوانه تسهیلات بانک سینا، می‌توانند نقش بسزایی در تأمین مالی کارکنان خود در جهت خرید کالاهای اساسی ایفا کنند. 
 
روش این کار ساده است. شرکت‌ها و سازمان‌ها با امضای تفاهم‌نامه‌ای با بانک سینا، ضمانت بازپرداخت تسهیلات دریافتی کارکنان خود را تضمین می‌کنند و به این ترتیب می‌توانند از تسهیلات سازمانی تا سقف 100 میلیون تومان برای هر کارمند خود بهره‌مند شوند. در واقع این تسهیلات با تضمین بازپرداخت اصل و سود تسهیلات دریافتی کارکنان از سوی سازمان‌ها پرداخت می‌شود. 
 
سازمان‌ها و شرکت‌ها نیز می‌توانند به صورت ماهانه اقساط و سود تسهیلات را از فیش حقوقی کارکنان خود کسر کنند. مزیت این کار، جلوگیری از دغدغه کارکنان برای تامین ضامن و احراز شرایط متعدد مورد نظر بانک برای دریافت تسهیلات است. 
 
تسهیلات دریافتی کارکنان که «طرح رز» یا «تسهیلات رز» نامیده می‌شود، صرفا برای خرید کالاهای موجود در سبد بازارگاه سیمارت قابل استفاده است و امکان خرج آن در درگاه‌های دیگر وجود ندارد. این تسهیلات با نرخ اعلامی بانک مرکزی معادل 23 درصد و با بازپرداخت 36 ماهه تخصیص می‌یابد. 
 
مزیت استفاده از این بازارگاه، تنوع کالایی آن است که امکان خرید انواع کالاها را برای ذائقه‌های مختلف فراهم می‌کند. همچنین، با توجه به اینکه تسهیلات «رز» یا همان تسهیلات سازمانی برای خرید از بازارگاه سیمارت، از طریق شارژ کیف پول در برنامه کاربردی سیبانک شارژ می‌شود نیازی به دریافت کارت تسهیلات یا واریز به حساب افراد نیست. پس از شارژ کیف پول، تسویه کالای خریداری‌شده از محل کیف پول سیبانک در بازارگاه سیمارت، امکان‌پذیر می‌شود.

تامین کالاهای مورد نیاز کارکنان با طرح بازارگاه هوشمند «سیمارت»

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟