به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس، منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس میزبان گروهی از مدیران وزارت خارجه و سفرای ایران در کشورهای آذربایجان، کنیا، ازبکستان و بلغارستان بود.
کامران داستانی ضمن خوشامدگویی به هیئت اعزامی وزارت خارجه، این اقدام را سبب افزایش امکان جذب سرمایهگذار خواند و گفت: آمادگی پذیرایی از سرمایهگذاران خارجی را داریم و امیدوارم شما بتوانید مزیتهای سرمایهگذاری این منطقه عظیم اقتصادی را به گوش جهانیان برسانید.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس این منطقه را یکی از مستعدترین مناطق برای تولید و صادرات مواد معدنی توصیف کرد و افزود: ما در کیفیت هم مثالزدنی هستیم و استانداردهای جهانی را رعایت میکنیم و اگر چنین نبود کشورهای متعددی در دنیا خریدار محصولات ما نبودند.
وی در پایان خواستار بسترسازی و بررسی راههای صادرات بیشتر از این منطقه به کشورهای هدف شد.
در ادامه عبدالعظیم نجیبی، رئیس هیئتمدیره و معاون مالی و اقتصادی منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس خطاب به سفرای حاضر در جلسه بیان داشت: این ظرفیت وجود دارد که به دنبال جذب سرمایهگذار خارجی باشیم و امیدواریم شما بتوانید ما را در این زمینه کمک کنید.
نجیبی به آمار اشتغال14 هزار نفری این منطقه اقتصادی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته در حدود دو میلیون دلار صادرات غیر نفتی از این منطقه صورت گرفته است که این مبلغ بیانگر نقش بسیار موثر این منطقه در اقتصاد محلی و ملی را نشان می دهد
وی ادعا کرد: بیاغراق بهترین مکان برای تولید فولاد، منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس است.
نجیبی زیرساختهای منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس را مناسب برای سرمایهگذاری سرمایهگذاران داخلی و خارجی خواند و گفت: بااینحال برنامههای توسعهای متعددی در این زمینه طرحریزی شده است.
وی در پایان افزود: باید توجه ویژهای به منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس صورت گیرد تا زیرساختها تقویت شود و ما خوشبینیم که تبادل اطلاعات و دانش بتواند این منطقه را به دنیا بهتر بشناساند.
گفتنی است پس از پایان این نشست گروه اعزامی سفیران منتخب جمهوری اسلامی ایران از زیرساختها و ظرفیتهای موجود منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس بازدید به عمل آوردند.
0 دیدگاه