به گزارش ابوالفضل عابدینی خواه خبرنگار رصد بورس، پانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) که از تاریخ 16 تا 19 خردادماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد، با حضور شرکتهای بزرگ و موفقی همچون بانک صادرات ایران و شرکتهای زیرمجموعه آن، فرصتی عالی را برای معرفی خدمات و محصولات جدید در صنعت مالی فراهم آورد.
بانک صادرات ایران در روزهای برگزاری فاینکس 15 در غرفه خود واقع در سال 40 نمایشگاه بینالمللی تهران با استفاده از اساتید مجرب بازار سرمایه اقدام به برگزاری کارگاههای آموزشی رایگان کرد. تدریس کارگاههای آموزشی «تحلیل صنعت بانکداری با تمرکز بر نماد بانک صادرات ایران»، «آشنایی با بورس کالا»، کارگاه «مدیریت پرتفوی با کمک ابزار GE»، کارگاه «تحلیل صنعت پالایش و پتروشیمی»، «آشنایی با بازار برق بورس انرژی» از جمله این برنامههای آموزشی در راستای تعالی فرهنگ مالی و آشنایی بیشتر جامعه هدف و اقشار جامعه با بازار سرمایه و ابزارهای مالی برگزار گردید.
غرفه بانک صادرات ایران همچنین در این نمایشگاه شاهد رونمایی از محصولات جدید توسط بانک و شرکتهای ابزاری بود. چکنو بانک صادرات ایران به عنوان نخستین چک امن دیجیتال کشور، با سرعت و دقت مناسب، از ظرفیت بسیار زیادی در کاهش هزینهها و افزایش سرعت مبادلات پولی امن از جمله با اهمیتترین موارد در بانکداری الکترونیک صادرات است که در این نمایشگاه به مزایا و عملکرد آن پرداخته شد.
بانک صادرات ایران با توجه به ظرفیتها و قابلیتهای گسترده خود در حوزه پولی و مالی و زیرمجموعههایی قدرتمند در بخشهای بازار پول و سرمایه در این نمایشگاه برای پاسخگویی به همه آحاد مردم و سازمانهایی که نیاز به تامین مالی دارند، حاضر شد.
در همین راستا، در این غرفه کارگاه معرفی و نحوه عرضه سهام شرکت «توسعه نیشکر و صنایع جانبی» توسط شرکت سرمایهگذاری گروه مالی سپهر صادرات در کنار «میز خدمت» برای پاسخگویی به بازدیدکنندگان و مراجعین با حضور مدیران ارشد بانک صادرات ایران و شرکتهای تابعه برپا شد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران درباره روند عملکرد این بانک برای خدمت به تولید، صنایع و اشتغال پایدار کشور اعلام کرد که این موارد جزو وظیفه اجتماعی مجموعه بانک صادرات ایران است و این روند را با قدرت و آمادگی بیشتری ادامه خواهد داد.
بانک صادرات ایران توجه جدی به کارآفرینان، شرکتهای دانشبنیان داشته و در این کسب و کار نگاه صرفاً تجاری نداشته بلکه در موارد زیادی در نقطه سر به سر از بسیاری از این شرکتها حمایت کرده است، چرا که در مجموعه بانک صادرات ایران آمادگی کامل برای همکاری و حمایت از تولید و صنعت همواره وجود دارد.
برنامه افزایش سرمایه بانک صادرات ایران در سال 1402 موضوع دیگری بود که از طرف مدیریت این بانک در حاشیه بزرگترین رویداد صنعت مالی کشور مطرح شد. این بانک قرا است از دو طریق تجدید ارزیابی داراییها و همچنین سلب حق تقدم سهام با مساعدت وزیر امور اقتصادی و دارایی سرمایه خود را در سال جاری افزایش دهد. بانک صادرات معتقد است که در این حوزه با افزایش سرمایه و ارتقای کیفیت منابع و همچنین اصلاح ساختار مالی، نقش قدرتمندتری در اقتصاد کشور ایفا خواهد کرد.
تقریبا 80 درصد تامین مالی تولید در کشور با حمایت نظام بانکی صورت میگیرد و اثرگذاری بانکها در زمینه تولید، نقشی اساسی و غیرقابل انکار است. بانکها در تلاش هستند تا از تمامی ظرفیتهای خود برای حمایت از تولید در بخشهای صنعت، کشاورزی، خدمات و همچنین پرداخت تسهیلات قرضالحسنه در راستای مسئولیت اجتماعی، نقشآفرینی کنند.
بانک صادرات ایران در سال گذشته با پرداخت بیش از 340 هزار میلیارد ریال وام قرضالحسنه و تسهیلات حمایتی منشاء برکات زیادی بوده است که علاوه بر کمک به تشکیل خانواده و ازدواج و فرزندآوری و سایر بخشهای اقتصاد مقاومتی، در رونق مشاغل خانگی و بنگاههای کوچک و متوسط نیز نقش موثری داشته است.
بانک صادرات ایران در سال گذشته در تمامی حوزهها و بخشهای اقتصادی به شاخصهای عملکردی مطلوبی رسید که در این میان، حمایت از تولید، سرمایهگذاری و اشتغال، به طور مناسبی صورت گرفته است. همچنین بانک صادرات ایران در حمایت از شرکتهای دانشبنیان، رتبه نخست را در شبکه بانکی کسب کرده و همچنین در حوزه حمایت از تولید دارو یکی از اثرگذارترین بانکهای کشور بوده است.
0 دیدگاه