به گزارش پایگاه خبری منطقه آزاد ماکو، حسین گروسی در این دیدار با بیان اینکه منطقه آزاد ماکو تمامی قابلیت های تبدیل شدن به هاب لجستیکی را دارد گفت: توسعه لجستیکی منطقه آزاد ماکو در اولویت قرار دارد به همین منظور با پیگیری که انجام شده است موافقت معاون رئیس جمهور برای احداث خط آهن تبریز- قارص از طریق منطقه آزاد ماکو اخذ شده است.
حسین گروسی با تاکید بر اجرای طرح جامع گمرکی افزود: راه اندازی حمل و نقل ترکیبی با اتصال شمالغرب (منطقه آزاد ماکو) به جنوب شرق(منطقه آزاد چابهار) عایدات 1000 میلیارد دلاری می تواندبرای کشور داشته باشد.
وی به توسعه لجستیک و زنجیره تأمین در این منطقه تاکید کرد و افزود: احداث راه آهن تبریز- قارص را به جد پیگیری می کنیم لذا تا احداث آن می توانیم حمل و نقل ترکیبی را شروع کنیم.
وی اذعان داشت: برای تبدیل منطقه آزاد ماکو به هاب لجستیک ، شرکت انبارهای عمومی می تواند نقش بسزایی ایجاد کند لذا این سازمان آماده همکاری و هم افزایی با این شرکت است.
مهدی ذوقی مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران نیز در این دیدار گفت: این شرکت در مرز بازرگان دارای 45 هکتار زمین است که 13 هکتار آن در حال استفاده می باشد.
وی گفت: شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران در انجام تمامی عملیات مربوط به انبارداری، تخلیه، بارگیری، حفاظت و ایمنی کالا است و این شرکت بر اساس سیاستهای سازمانی، خدمات خود را با نرخ تعرفه مناسب و استفاده از مدرنترین و مجهزترین انبارها، اماکن، تأسیسات، ماشینآلات و نیروی انسانی مجرب و کارآزموده در واحدهایی نظیر بازرگان و ده ها نقطه دیگر کشور و تمام مرزهای زمینی کشور ارایه میکند.
ذوقی ادامه داد: در اجرای طرحهای توسعهای شرکت مناسبتترین امکانات و تکنولوژی مدرن برای ارایه خدمات مطلوب و سریع در شرکتهای تابعه و شعب فراهم شده، بهطوریکه گیرندگان خدمات و مشتریان طرف قرارداد این شرکت به خوبی میدانند که نگهداری و تحویل کالای آنها در این شرکت نسبت به سایر رقبا از کیفیت بالایی برخوردار بوده و خدمات با نرخ نازلتر عرضه میشود.
علیرضا کاشف زاده عضو هیات مدیره و سرپرست معاونت برنامه ریزی و اقتصادی نیز به مزایای موجود در شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی برای ارایه به اربابان رجوع اشاره کرد و تصریح کرد: انجام عملیات تخصصی در تخلیه و بارگیری کالا توأم با دقت، مراقبت و سرعت بالا. وجود ماشینآلات و لیفتراکهای متنوع و کافی برای جابهجایی کالا نقش مهمی در تامین زیرساخت های لجستیکی کشور دارد.
وی با بیان اینکه سالانه بالغ بر 200 میلیارد تومان صرف ایجاد زیرساخت لجستیکی در اراضی متعلق به شرکت در سطح کشورشده است اعلام آمادگی کرد که برای بیش از 20 هکتار در منطقه سرمایه گذاری کرده و خدمات لجستیکی ارائه دهیم.
0 دیدگاه