به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، دکتر علی بنیادی نائینی که در جمع تعدادی از مشاوران مشاور وزیر اقتصاد، مدیران عامل و تنی چند از معاونان فنی شرکت های بیمه سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: طراحی سامانه اسناد حوزه اقتصادی یک ضرورت است اما باید تمامی مسائل و راهکارهای اجرایی مرتبط با آن در کارگروه های علمی و کمیته های تخصصی بررسی شود.
معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی، تکمیل زیرساخت های فنی را پیش نیاز طرح های نوین بیمه ای دانست و تصریح کرد: راه اندازی کمیته های تخصصی و نشست های چندجانبه با فعالان این حوزه در دستور کار نهاد ناظر صنعت بیمه قرار خواهد داشت.
در ادامه این نشست، دکتر محمد جلال _ مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی_ با ابراز خرسندی از استقبال متولیان صنعت بیمه و مدیران ارشد شرکت های بیمه برای تبادل نظر در خصوص سامانه توثیق الکترونیکی روشمند وهوشمند (ستاره) از موضوع پذیرش بیمه نامه به عنوان وثیقه به عنوان یک مشوق بیمه ای یاد کرد و افزود: افزایش ضریب نفوذ بیمه به خصوص در رشته بیمه های زندگی می تواند از جذابیت های اجرای این طرح محسوب شود.
وی با برشمردن دستاوردهای بانکی پس از اجرای طرح های مشابه، خاطرنشان کرد: قابلیت تبدیل بیمه نامه به وثیقه می تواند پاداش صبوری بیمه گذاران تلقی شود همانگونه که در بازار سرمایه نیز این امتیاز در اختیار سهامداران قرار گرفته است.
گفتنی است در ادامه این نشست مدیرکل حقوقی بیمه مرکزی، مدیران عامل و معاونان فنی شرکت های بیمه با طرح پرسش ها، ابهامات، چالش ها و راهکارهای فرایند تبدیل بیمه نامه به وثیقه، دیدگاه های خود را بیان کردند.
0 دیدگاه