داماد جوان همه اعضای خانواده همسرش را به قتل رساند

اعضای یک خانواده در اصفهان توسط داماد جوان به قتل رسیدن شدند. در ادامه جزییات بیشتری از این حادثه را می خوانید.
داماد جوان همه اعضای خانواده همسرش را به قتل رساند

قتل یا کُشتن یا کُشتار یا مُرداندَن گونه‌ای آدم‌کشی است که در آن کشتن انسان بدون حکم قانونی روی داده باشد. در حقوق کیفری در اصل قتل به دو دستهٔ عمد و شبه‌عمد بسته می‌شود. قتل می‌تواند انگیزه‌های مختلفی داشته باشد از جمله قتل از روی حسادت، قتل ناموسی، قتل ایدئولوژیک، از روی عصبانیت، اختلاف نظر در تقسیم غنائم و … . جرم قتل بیش از سایر جرائم سروصدا دارد و خبر آن اکثراً منتشر می‌شود.

اعضای یک خانواده در اصفهان توسط داماد جوان کشته شدند. فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از وقوع جنایت در این شهر توسط دامادی که 3 عضو خانواده همسرش را به قتل رسانده است، خبر داد.

دیگران چه می خوانند:

داماد جوان همه اعضای خانواده همسرش را کشت

سرهنگ حسین بساطی گفت:‌ روز گذشته یک تماس تلفنی با سامانه مرکز فوریت‌های پلیسی 110 اصفهان گرفته و خبری درباره قتل اعضای یک خانواده در یکی از خیابان‌های شهر اصفهان اعلام شد.

وی اظهار داشت: بلافاصله ماموران اداره تجسس و گشت انتظامی اصفهان به محل مورد نظر اعزام و مشاهده کردند که یک مرد 75 ساله و 2 زن 65 ساله و 22 ساله به قتل رسیده‌اند.

داماد قاتل از دیوار خانه پدر همسرش وارد محل قتل شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های تخصصی مشخص شد که داماد 38 ساله این خانواده از روی دیوار منزلِ پدرِ همسرش وارد خانه شده و این افراد شامل پدر همسر، مادر همسر و خواهر همسرش را  بوسیله چاقو به قتل رسانده است.

سرهنگ حسین بساطی تصریح کرد: قاتل پس از ارتکاب جنایت، خود را به کلانتری، معرفی و انگیزه‌اش از اقدام به قتل را اختلافات خانوادگی اعلام کرد.

وی افزود: قاتل برای اقدامات قانونی به مرجع قضایی شهرستان اصفهان تحویل داده شد.

جرم قتل و شناخت آن
از زمانی که انسان با منافع خود و بحث دفاع آشنا شد، خواه ناخواه جرم قتل را به مجموعه گناهان خود اضافه نمود. به عبارتی می توان گفت که قتل، قدیمی ترین جرم انسان است. پس از آن قتل به دو گروه قتل عمد و قتل غیر عمد تقسیم شد. آنچه این دو گروه قتل را متمایز می نمود، هدف و نیت قاتل بوده است. در قانون مجازات اسلامی، قتل به سه نوع عمد، شبه عمد و خطای محض تقسیم شده است.
ماده 290 قانون مجازات اسلامی، صراحتاً پیرامون مصادیق قتل عمد توضیح داده است. قتل عمد در صورتی رخ می دهد که قاتل دقیقاً با هدف کشتن فرد مقتول دست به این عمل بزند. حتی در مواردی که نفس فعل کشنده محسوب نشود، اما با توجه به شرایط مقتول، مانند کهولت سن، ناتوانی، کودکی و … قابلیت کشتن داشته باشد، فرد مرتکب به قتل عمد شده است.

طبق ماده 290، حتی اگر عمل فرد متهم نهایتاً فوت فرد یا عده ای از افراد نشود، اما وی با قصد کشتار دست به آن عمل زده باشد، وی متهم به اقدام به قتل عمد می باشد.

همچنین همانطور که اجمالاً ذکر شد، به موجب این قانون حتی در صورتی که متهم قصد کشتن مقتول را نداشته باشد اما بداند اما نسبت به عقوبت مرگ آفرین عمل خود نسبت به شرایط فرد مقابل آگاه و متوجه باشد، عمل وی قتل عمد محسوب می شود که در این حالت، آگاهی متهم نسبت به عقوبت جرم باید اثبات شود. در صورتی که امکان اثبات عدم آگاهی متهم مقدور نباشد، جرم وی جنایت عمدی است.

قتل شبه عمد
مواردی وجود دارد که فرد قصد کشتن مقتول را ندارد و عمل وی نیز کشنده نیست، اما نتیجتاً منجر به مرگ فرد دیگری می شود. مثال قتل شبه عمد، پزشکی است که بر اثر خطای پزشکی سبب مرگ بیمار می شود. ماده 291 قانون مجازات اسلامی درباره قتل شبه عمد توضیح داده است. از مثال های دیگری که در نص صریح قانون نیز پیرامون قتل شبه عمد آمده است، کشتن انسان در جریان شکار حیوانات می باشد.

 

داماد جوان همه اعضای خانواده همسرش را به قتل رساند

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟