نمایش غیرت و تلاش با رشد همه جانبه تولید فولاد خراسان

فولاد خراسان در هر چهار ناحیه تولیدی شرکت توانست عملکرد شش ماهه خود را ارتقا دهد.
نمایش غیرت و تلاش با رشد همه جانبه تولید فولاد خراسان

کارکنان شرکت مجتمع فولاد خراسان با وجود چالش‌هایی همچون تامین انرژی در شرایط ناترازی، در شش ماه نخست امسال تصویری تحسین برانگیز از تعهد، تلاش و مسئولیت پذیری ترسیم کرده و توانستند در هر چهار ناحیه تولیدی مجتمع، رشدی قابل توجه ثبت کند.

سرپرست مجتمع فولاد خراسان با بیان این که رشد همه جانبه تولید در نواحی «گندله‌سازی»، «احیا مستقیم»، «فولادسازی» و «نورد» نشان‌دهنده همدلی پشتکار و حمیّت خانواده بزرگ فولاد خراسان است، افزود: با یاری خداوند متعال، برنامه ریزی مناسب و تلاش و تعهد همکاران، در شش ماه نخست سال موفق شدیم در تولید شمش فولادی به تناژ 474 هزار و 918 تن دست یابیم که این رقم نسبت به مدت مشابه سال 1403 رشدی 10.5 درصدی را نشان می‌دهد.

دیگران چه می خوانند:

هیهات افزود: در نیمه نخست سال 1404 میزان تولید محصو ل نهایی نیز با رشد 6.4 درصدی، نسبت به مدت مشابه پارسال، به رقم 302 هزار و 62 تن رسید؛ این در حالی است که در همین مدت فولاد خراسان با تولید 957 هزار و 498 تن تولید گندله، رشد 8.1 درصدی را نسبت به شش ماه نخست سال 1403 ثبت کرده است.

همچنین کارکنان فولاد خراسان با تولید 679 هزار و 741 تن آهن اسفنجی از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه، موفق شدند رشد 5 درصدی تولید را نسبت به شش ماه نخست سال گذشته در ناحیه احیا مستقیم، به ثبت برسانند.

سرپرست شرکت مجتمع فولاد خراسان رشد 8.8 درصدی درآمد شرکت ناشی از فروش داخلی را در شش ماه نخست امسال، با وجود همه محدودیتها موفقیتی قابل توجه برشمرد.

وی با اشاره به افزایش درآمد ناشی از صادرات شرکت در نیمه نخست امسال، بیان کرد: شرکت با کسب درآمد بیش از 1.2 همتی از محل فروش صادراتی محصولات خود، که نشانگر 31.8 درصد رشد نسبت به مدت مشابه پارسال است، توانست مجموع درآمد فروش داخلی و صادراتی خود را 10.7 درصد ارتقا دهد.

امیررضا هیهات با بیان این که این موفقیت‌ها، به ویژه ارتقای فروش در همه نواحی تولید، نشانگر برنامه‌ریزی صحیح فرایندها با توجه به محدودیت‌ها، توانمندی، تعهد و انگیزه نیروی انسانی و هماهنگی و همدلی در همه بخش‌های تامین، تولید، پشتیبانی شرکت است، اظهار امیدواری کرد که به یاری پروردگار، روند رو به رشد شرکت در همه ابعاد تا پایان سال ادامه یابد و بزرگترین قطب صنعتی شرق کشور، نمادی از پایداری، انگیزه و تاب‌آوری تولید در این خطه باشد.

نمایش غیرت و تلاش با رشد همه جانبه تولید فولاد خراسان

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟