زمانی که فرزین وارد بانک مرکزی شد، به دلیل تجربه ی بانکی، توانست قدری از لطمه های برجای مانده ی صالح آبادی -یکی از اعضای حلقه ی امام صادق-- را بکاهد و بانک مرکزی بر روی ریل حرکت مثبت بیوفتد؛ اما نمی دانستیم که در آن سوی، یعنی بازار سرمایه، قرار است تاریک ترین روزهای خود را – باز بدلیل وجود یکی دیگر از اعضای همان حلقه – سپری کند؛ اینک آواربردای تخریب بورس، چقدر زمان می برد؟
پاسخ به این پرسش را عبده تبریزی با یک نگاه اصولی و حرفه ای تبیین کرد؛ او براین باور است که تا عید امسال آواربرداری تخریب بورس دوره قبل، نه تنها به پایان می رسد که بورس روزهای با ثبات و مثبتی را پیش رو دارد و تجربه خواهد کرد.
با این وجود، مسئله بازگشت وام های غیرقانونی مدیرعامل بورس و اعضای هیات مدیره سابق، نباید به مسئله اصلی تبدیل شود؛ باید مشخص کرد که آمران پشت صحنه تخریب غیر قابل باور بورس-به جز عشقی و تیمش- چه کسانی بودند و چه کردند ؟ شفاف سازی این امر، بسیار حیاتی است.کدال بورس تنها برای شفاف سازی سهم ها که نیست؛ بلکه آموزه ای ست تا بدانیم در دوره مدیریت سابق بورس چه گذشته است ؟این شفاف سازی از هر کدالی مهم تر است.
صحبت های عبده تبریزی اما ، چشم انداز روشنی را پیش پای فعالان بازار سرمایه قرار می دهد. مدیرعامل جدید بورس- که این روزها تعیین خواهد شد- باید به دور از همه حواشی در یک مسیر کاملا اصولی و حرفه ای، ضمن بازگرداندن امید ها به بازار سرمایه ، شفاف سازی تخریب دروه گذشته را- که باید از آن به عشقی برای بورس قرمز یاد کرد- در اولویت قرار دهد. اتفاقی که از قضا می تواند ضمن بازگشت سرمایه های خرد و امید به بورس، گرهی از معیشت و مشکلات اقتصادی-هم برای عموم سرمایه گذاران خرده پا و هم، تولیدکنندگان عمده- بازکند و راه را، هموار سازد.
0 دیدگاه