سککوک؛ شیوه مطلوب تأمین مالی برای دانش‌بنیان‌ها

بهروز محبی نجم‌آبادی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تحقق نظام نوین تأمین مالی را یک امر لازم و ضروری توصیف کرد و در این باره گفت: شیوه‌های سنتی تأمین مالی دیگر پاسخگو نیست. مردم انتظار دارند تأمین پروژه‌ها و حمایت از اشتغال و ازدواج به نحو مطلوب و کارآمد انجام پذیرد.
سککوک؛ شیوه مطلوب تأمین مالی برای دانش‌بنیان‌ها

وی با بیان اینکه نباید تمام فشار تأمین مالی را بر دوش نظام بانکی انداخت، اظهار کرد: به هر حال منابع بانکی محدود است و اگر بیش از حد به بانک‌ها فشار وارد شود و آنها را مجبور به انجام تکالیف اضافه کنیم قطعاً منجر به خلق نقدینگی و افزایش پایه پولی و در نهایت ناترازی بانک‌ها خواهد شد.

 

دیگران چه می خوانند:

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در دنیای امروز و در کشورهای توسعه‌یافته تأمین مالی جمعی خیلی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و ما هم باید از تأمین مالی جمعی نهایت استفاده را ببریم. تأمین مالی جمعی مزایای بسیاری دارد که هم فشار بر نظام بانکی را کاهش می‌دهد و هم اینکه هدایت صحیح منابع را به دنبال خواهد داشت.

 

محبی نجم‌آبادی ابزارهای مورد استفاده در سککوک را مناسب برای تأمین مالی نوین عنوان کرد که می‌تواند در مدل‌های تأمین مالی بانک‌محور، تأمین مالی جمعی و نیز تأمین مالی از طریق بازار سرمایه مورد استفاده و توجه قرار گیرد و گفت: در زمینه تأمین مالی الکترونیکی که سککوک بخشی از آن است در ابتدای راه قرار داریم و قطعاً ضعف‌ها و کاستی‌هایی دارد اما به هر حال یکی از شیوه‌های مطلوب و مرسوم محسوب می‌شود.

 

وی بیان کرد: تمام دغدغه زنجیره تأمین مالی کشور باید رفع محرومیت‌ها، مقابله تورم و اشتغال و کارآفرینی باشد و همچنین حمایت از دانش‌بنیان‌ها می‌تواند به مقابله با تورم و اشتغال‌زایی منجر شود. باید تمام دغدغه سککوک این باشد که از دانش‌بنیان‌ها حمایت کند و اگر به درستی این کار صورت پذیرد قطعاً هم سککوک به هدف اصلی خود دست یافته و هم اینکه نظام اقتصادی کشور منتفع خواهد شد.

 

 

سککوک؛ شیوه مطلوب تأمین مالی برای دانش‌بنیان‌ها

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟