فروشگاه شهروند خانواده افتتاح شد

مدیرعامل فروشگاه‌های زنجیره‌‌ای شهروند در آیین افتتاح فروشگاه شهروند نبرد جنوبی گفت: تا پایان سال فروشگاه مشارکتی شهریار با ۲۷۰۰ متر مربع در شهر شهریار و مرکز تامین و توزیع عمده کالا به وسعت ۶۰۰۰ متر در منطقه تهرانسر افتتاح خواهد شد.
فروشگاه شهروند خانواده افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی شرکت شهروند، آیین افتتاح و بهره‌برداری از فروشگاه شهروند نبرد جنوبی در قالب یکصد و شصت و هشتمین پویش امید و افتخار صبح امروز -دوشنبه 13 اسفندماه 1403- با حضور لطف‌اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، سیداحمد علوی رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران، داود قربانیان مدیرعامل شرکت شهروند و امیر شهرابی شهردار منطقه 14 برگزار شد. 

داود قربانیان ضمن گرامیداشت ایام ماه رمضان گفت: طی این دوره مدیریت شهری و با حمایت شورای اسلامی شهر تهران، شرکت شهروند به عنوان یکی از شرکت های پیشرو مورد توجه قرار گرفت و با حمایت شهرداری در سه سال اخیر، امروز شاهد افتتاح چهاردهمین فروشگاه شهروند هستیم؛ بیش از 11 هزار و پانصد مترمربع به فضای فروشگاهی شهروند اضافه شده که عدد قابل رقابتی با عملکرد سالیان پیش است.


 

دیگران چه می خوانند:

مدیرعامل شرکت شهروند ادامه داد: بازگرداندن برند شهروند و اطلاع‌رسانی جمعی از جمله سیاست‌های این دوره بود و امروز مجموعه شهروند به عنوان اهرم کنترل کننده بازار، نقش بسزایی در پیشبرد اهداف دولت در زمینه اقتصادی داشته و توانسته خدمات ارزنده ای به مردم ارائه کند.

 داود قربانیان توسعه شبکه فروش و توزیع کالاهای اساسی را جزو کارنامه‌های موفق مدیریت شهری است و مفتخریم از طریق شهروند از ابتدای سال تا کنون 7هزار تن گوشت تنظیم بازار در اختیار مردم قرار گرفته است.  

 وی با بیان اینکه خانواده بزرگ شهروند به نمایندگی از شهرداری و از بین 1250 بنگاه اقتصادی در هفته گذشته از سازمان حمایت از مصرف کنندگان توانست گواهی حمایت از مصرف کننده را کسب کند، گفت: در برنامه امسال 2 افتتاح دیگر داریم. آخر هفته فروشگاه شهریار با 2700 مترمربع فضا با مشارکت بخش خصوصی و همچنین بزودی مرکز تامین و توزیع عمده کالا به وسعت 6000 مترمربع در تهرانسر افتتاح می‌شود. 



 
 داود قربانیان گفت: در سال آینده 3 پروژه ارزشمند داریم، یک فروشگاه شهروند درخشان در منطقه 2 و آغاز عملیات عمرانی مجموعه 17000 متری پایانه شرق را در پیش خواهیم داشت که ترکیبی از خدمات رفاهی شهری از این طریق در اختیار مردم قرار می‌گیرد.  همچنین در سه ماهه اول سال آینده تحول بزرگ در بیهقی خواهیم داشت و این فروشگاه به عنوان بیهقی نوین به مجموعه شهروند اضافه می‌شود.

  مدیرعامل شرکت شهروند با تاکید بر اینکه رشد سالانه حدود 50 درصدی از افتخارات ما در این دوره از مدیریت شهری بود، اظهار کرد: در دوره جدید عرضه کالای اقساطی را کلید زدیم و طی سال های آتی یک پکیج خدمات را به مردم از خرید اعتباری ارائه خواهیم کرد. شهروند روزانه میزبان 60 هزار نفر از شهروندان است این در حالی است که در چند سال اخیر کاهش 20 درصدی کارکنان در قالب بازخریدی و بازنشستگی داشتیم و با این حال توانستیم ضریب موفقی در بهره‌وری از خود نشان بدهیم. در متوسط شاخص تراکم نیروی انسانی را از 37 متر به 56 متر رسیدیم و تا پایان سال با افتتاح فروشگاه های دیگر به 60؛مترمربع خواهیم رسید. البته تا سال آینده پیش بینی می کنیم این عدد به 70 مترمربع برسد.

 مدیرعامل شرکت شهروند در جمع خبرنگاران درباره کیفیت گوشت‌های تنظیم بازاری گفت: فروشگاه زنجیره ای شهروند تنها فروشگاهی است که در تمام شعب ناظر کیفی دارد. تمام کالاها از تولیدکنندگان داخلی تهیه می‌شود و نکته مهم این است که ما موظف به عرضه برندهای برتر هستیم.
 
 وی با بیان اینکه امروز از سازمان نظارت امتیاز بالای 90 در حمایت از مصرف کننده داریم، اظهار کرد: البته رضایت مصرف کننده هیچ وقت 100 نخواهد شد و تمام تلاش ما یک خدمت بی‌منت برای مردم است.

 مدیرعامل شرکت شهروند افزود: بیش از 2 و نیم همت سبد کالای سازمانی درقالب خدمات تامین سبد ملزومات کارکنان سازمان‌ها و شرکت‌ها در اختیار سازمان‌های متقاضی قرار دادیم.

فروشگاه شهروند خانواده افتتاح شد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟