مسیر طلایی پتروشیمی بوعلی سینا در سال جاری

شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با اجرای برنامه‌های صحیح از پیش‌ تعیین شده و تلاش قابل تقدیر کارکنان و مدیران خود در زمینه تولید، توسعه و نقش‌آفرینی موثر در خلق ایده‌های فناورانه و نوآورانه توانست با رشد ۷۸ درصدی درآمد طی ۹ ماهه سال جاری مسیری طلایی را برای سودآوری این مجموعه و سهامداران خود بسازد.
مسیر طلایی پتروشیمی بوعلی سینا در سال جاری
دیگران چه می خوانند:

 به گزارش اختصاصی رصد بورس، شرکت پتروشیمی بوعلی سینا با نماد بورسی «بوعلی» پس از شناسایی چالش‌ها و مشکلات درصدد تبیین برنامه‌های توسعه محور برای حل این مشکلات برآمد و با ارائه راهکارهای مناسب توانست به مسیری طلایی برای رسیدن و تحقق آرمان‌های خود در افزایش توان تولید و کسب درآمد بیشتر و ایجاد سود بالا با استفاده از ظرفیت‌های دانش بنیان که منجر به اشتغالزایی می‌شود را برای مجموعه خود و سهامداران «بوعلی» رقم بزند.  
 
در نیمه نخست سال 1401 حجم خوراک دریافتی این شرکت تا 1 میلیون و 62 هزار و 16 تن افزایش یافته است و همچنین تناز فروش این شرکت در 6 ماهه اول سال 1401 نسبت به دوره مشابه در سال گذشته از 751 هزار و 849 تن به 1 میلیون و 74 هزار و 840 تن افزایش یافت. 
 
در همین راستا، شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در 9 ماهه نخست سال 1401 مقدار 1555548 تن تولید داشته  که نسبت به سال قبل با افزایش بیش از 80 هزار تن توانست بیش از 113 درصد برنامه تن تولید را پوشش دهد. همچنین درآمد کسب شده «بوعلی» در 9 ماهه نخست سال جاری بالغ بر 36 هزار میلیارد تومان بوده که نشان از رشد 87 درصدی درآمد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل دارد. 
 
مدیرعامل پتروشیمی بوعلی سینا درباره مسیر طلایی که منجر به این افزایش درآمد شده و راهکارهای اتخاذ شده این مجموعه برای برون‌رفت از شرایط بحران می‌گوید: «خبرهای خوشی در رابطه با پیش راه‌اندازی واحد پارازایلن، صورت‌های مالی 9 ماهه و برآورد سود زمستان را برای سهامداران عزیز بوعلی سینا داریم. امیدواریم روز به روز رشد سهم باتوجه به رشد شاخص‌های تولید و سوددهی شرکت و باتوجه به وضعیت کنونی بازار ادامه داشته باشد.» 
 
طبق گزارش 9 ماهه شرکت پتروشیمی بوعلی سینا؛ در مدت 9 ماهه مالی 1401، ارزش فروش تجمیعی محصولات پتروشیمی بوعلی بالغ بر 36.2 همت گردیده است. که نسبت به مقطع مقایسه ای که 19.3 همت بوده، 16.8 همت افزایش را ثبت کرده است. و نشانگر رشد 87 درصدی مدت مشابه می‌باشد. 
 
یکی از دلایل اصلی این رشد چشمگیر درآمدی، افزایش 60 درصدی تناژ فروش محصول ریفرمیت که 56 درصد سبز درآمدی شرکت را تشکیل می‌دهد،‌ می‌باشد. سهم بازارهای داخلی و صادراتی نیز از درآمد 9 ماهه بوعلی به ترتیب 18.6 همت و 17.5 همت بوده که نسبت به دوره مقایسه‌ای 124 و 59 درصد رشد داشته است. 
 
پیش بینی می‌شود با تحقق برنامه‌ زمستان، سود ناخالص 7.8 همت برای بوعلی محقق شود. که نسبت به دوره‌ مقایسه ای سال 1400 رشد 52 درصدی خواهد داشت. 
 
برنامه شرکت برای تامین خوراک مورد نیاز بر شناسایی منابع مختلف خوراک DYG از بندر امام، ایلام، مارون، اراک و... قرار گرفت که به اذعان مدیرعامل پتروشیمی بوعلی سینا، این شرکت در 4 سال اخیر علی رغم تحریم های موجود، هیچ مشکلی از باب خوراک نداشته و شاید بتوان گفت تحریم ها تا جایی به نفع «بوعلی» تمام شده است. 
 
از ویژگی های شاخص این شرکت پتروشیمی می توان به، سومین طرح آروماتیک کشور و بزرگ ترین تولید کننده محصولات آروماتیک، حلقه اصلی زنجیره تامین صنایع پایین دستی در تولید پلیمرها و شوینده ها، دسترسی به آب های آزاد بین المللی با امکانات صادراتی مناسب، و دارا بودن مخازن ساحلی و قابلیت انتقال محصولات توسط کشتی با ظرفیت بالا، اشاره کرد. 
 
بوعلی، برترین رتبه بورسی ایران را در سال 1400 کسب نموده است. همچنین در راستای تحقق اقتصادی دانش بنیان توانست رتبه برتر را در حمایت از تولید داخلی درهلدینگ خلیج فارس به دلیل بومی سازی بیش از 85 درصد از کاتالیست ها و مواد شیمیایی کسب نماید. 
 
مسیری که موجب شد تا در همایش ملی «پتروفن»، شرکت پتروشیمی بوعلی سینا به عنوان «شرکت نوآور در فرآیند» برگزیده و مدیرعامل این پتروشیمی آروماتیکی از سوی مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس مورد تقدیر قرار بگیرد. 
 
گفتنی است؛ شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در سال 1380، عملیات اجرایی خود را آغاز نمود و در سال 1383 نیز مورد بهره برداری قرار گرفت. 70 درصد سهام این شرکت متعلق به شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و 30 درصد دیگر نیز به شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت تعلق دارد. 7 واحد فرآیندی این مجتمع تحت لیسانس AXENS فرانسه، KRUPP UHDE آلمان و SINOPEC چین در حال بهره برداری می باشد.

مسیر طلایی پتروشیمی بوعلی سینا در سال جاری

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟