گام‌های بیمه سامان در مسیر افزایش سود و درآمد حق بیمه

وجود چالش‌ها در میان فعالان و شرکت‌های صنعت بیمه در اکثر مواقع موجب کاهش درآمدها می شود، این در حالی است که برنامه‌های از پیش تعیین شده و طرح‌های جدید شرکت بیمه سامان، سبب افزایش رشد در درآمد و سهم سودخالص شده است. طرح‌های این شرکت بیمه‌ای با به روزرسانی موجبات سامان‌گرفتن این برنامه‌ها را که نتیجه اصلی آن در افزایش سود و درآمد مشخص شده را فراهم آورده است.
گام‌های بیمه سامان در مسیر افزایش سود و درآمد حق بیمه
دیگران چه می خوانند:

به گزارش اختصاصی رصد بورس، به نظر می آید که نسبت توانگری این شرکت طی سالهای گذشته علیرغم شرایط حاکم بر اقتصاد کشور و پیاده سازی اقتصاد دستوری همواره در سطح یک حفظ شده است. طبق گزارش عملکرد شهریور ماه شرکت بیمه سامان که بر روی سامانه کدال منتشر شده است؛ این شرکت در 6 ماهه منتهی به شهریور 1401 درآمد حق بیمه ای معادل 1.639 میلیارد تومان را شناسایی کرد که مقایسه آن با دوره مشابه قبل حاکی از افزایش 30 درصدی است.
بیمه سامان که در حال حاضر سهم 3 درصدی از بازار بیمه کشور را در اختیار دارد در پایان سال قبل میزان خسارت پرداختی خود را 51.6 درصد افزایش داد و به 49 هزار و 941 میلیارد ریال رساند که این میزان معادل 1.7 درصد کل خسارت پرداختی صنعت بیمه در سال گذشته بود. این شرکت بیمه به منظور تثبیت و ارتقای جایگاه خود در بازار در نظر دارد تا با ارائه محصولات جدید با توجه به تقاضای بازار نسبت به توسعه خدمات بیمه ای اقدام کند.
روند شناسایی درآمد این شرکت اگرچه پس از رشد در فصل بهار، در ماه نخست تابستان با افت همراه شد اما دوباره روند صعودی خود را از سر گرفت به طوری که در مرداد و شهریور شاهد افزایش درآمد صدور بیمه نامه این شرکت بودیم.
تسهیل در فرآیند صدور بیمه نامه، خدمات بیمه گری و نظارت کامل بر صحت و سرعت در پرداخت خسارت از جمله برنامه‌های شرکت بیمه سامان می‌باشد که در دستور کار این شرکت بیمه ای قرار گرفته است.
پیش بینی صدور بیمه نامه به ارزش 28 هزار و 936 میلیارد ریال به منظور همسان سازی نیازهای واقعی مشتریان و افزایش پرتفوی بیمه ای در پایان سال 1401 اخبار خوبی را از این شرکت بیمه ای مخابره می کند.
توسعه هسته های تخصصی B2B از جمله رویکردهایی است که بیمه سامان برای مشتریان شرکتی و مشتریان اصلی تعریف کرده که این موضوع حوزه های قابل توجهی از جمله صنایع مسافرتی، نفت و انرژی، محصولات غذایی، حمل و نقل و مواد معدنی و فلزات را پوشش می دهد. همچنین ایجاد شعب تخصصی گردشگری با توجه به ضریب نفوذ و گردش مالی این صنعت که حدود 18 رشته را شامل می شود از دیگر سیاست‌های اتخاذ شده در بیمه سامان است.
با نگاهی به گزارش صورت‌های حسابرسی نشده 6 ماهه سالجاری مشخص شد که سود خالص شرکت بیمه سامان درپایان شهریور سالجاری به مبلغ 1,669,003 میلیون ریال بوده است و در نتیجه آن سود خالص هرسهم این شرکت در مدت زمان ذکر شده به رقم 334 ریال رسید که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال قبل رشد34 درصدی را نشان می دهد.
علاوه بر این سودعملیاتی این شرکت بیمه ای هم 29 درصد رشد  را نسبت به سال قبل به نمایش گذارده است. 
ارزیابی عملکرد نیروی انسانی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین عوامل موفقیت و رشد کسب و کار بنگاه های اقتصادی محسوب می شود و صنعت بیمه نیز برای ایجاد تحول و نوآوری از این قاعده مستثنا نخواهد بود و باید ارزیابی نیروی انسانی را به عنوان عامل کلیدی تحول در اولویت فعالیت های خود قرار دهد. لذا شرکت بیمه سامان در زمینه منابع انسانی خود طرح‌هایی را به اجرا درآورده است. طراحی برنامه توسعه فردی همکاران و برنامه‌ریزی برای ارتقاء دانش و بهبود عملکرد جهت ارتقا و حرکت در مسیر پیشرفت شغلی و بهبود فرآیند منابع انسانی که براساس آن وضعیت موجود مدیریت منابع انسانی در شرکت، بررسی و پروژه‌ها و اقدامات بهبود و توسعه آنها را فراهم و یک فرهنگ تعالی و کمال را در سازمان ایجاد می‌کند، از جمله برنامه‌های توسعه محور بیمه سامان در زمینه ایجاد بلوغ در راستای اهداف و استراتژی‌ها و نیازهای سازمانی است. 
مجموعه بیمه سامان یکی از شرکت های مطرح موجود در صنعت بیمه است. این شرکت، با رویکرد دیجیتال کردن صنعت بیمه کار خود را آغاز کرده است. توسعه فرصتهای درآمدی جدید، با رویکرد ایجاد شبکه ارزش بیمه سامان، افزایش سهم بازار محصولات استراتژیک، افزایش فعالیت در حوزه صدور دیجیتالی بیمه نامه و حمایت از شرکت های استارت آپی از دیگر برنامه های رشد و توسعه شرکت بیمه سامان است که در چشم انداز سه ساله این شرکت بیمه‌ای به چشم می خورد.

گام‌های بیمه سامان در مسیر افزایش سود و درآمد حق بیمه

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟