ناشران گوشی به دست، ناتوان از احقاق حقوق سهام داران

یکی از موضعاتی که همیشه گریبان گیر بازار سرمایه بوده است بحث دخالت دولت ها در شرکت‌های بورسی بوده، این دخالت ها موجب شده است تا درآمد شرکت‌های بورسی آسیب ببیند و حتی در برخی مواقع شرکت‌های بورسی متحمل زیان شده‌اند، مانند خودرو‌سازها. اما طی سالیان گذشته ناشران هیچ موقع به فشارهای دولتی اعتراض نکرده‌اند. با توجه به اهمیت این موضوع با یک کارشناس بازار سهام به بررسی این موضوع پرداخته‌ایم.
ناشران گوشی به دست، ناتوان از احقاق حقوق سهام داران
دیگران چه می خوانند:

دکتر داریوش روزبهانه، عضو هیئت مدیره شرکت کارگزاری سهام بارز در گفتگوی اختصاصی با رصدبورس. با اشاره به مطلب فوق گفت: ناشران بورس هر کاری که از دستشان برمی‌آید باید انجام دهند تا اعتراض خود را به گوش دولت برسانند و تا زمان به نتیجه رسیدن به این هدف نباید دست از اعتراض بردارند.
روزبهانه گفت: یکی از روش‌هایی که ناشران بورسی می‌توانند اعتراض خود را به گوش دولت برسانند این است که تولید را متوقف کنند و تا زمانی که اعتراض آنان به نتیجه نرسد تولید را شروع نکنند.
این کارشناس بازار سرمایه بیان داشت: روش دومی که ناشران می‌توانند به حقوق خود دست یابند این است که اگر دولت همچنان بر مواضع خود ایستادگی کرد، هیئت مدیره شرکت از مقام خود استعفاء دهند، تا دولت متوجه شود که اوضاع شرکت‌های بورسی اصلا خوب نیست.
این تحلیل گر بازارهای مالی بیان داشت: البته این را هم باید گفت که تعدادی از مدیران و هیئت مدیره شرکت‌های بورسی دست نشانده خود دولت هستند و این مدیران دست به گوشی هستند تا دولت دستورات را عنوان کند و این مدیران دستورت را هرچند که به ضرر سهام داران باشد اجراء کنند. نمونه بارز این مدیران را در شرکت فولاد مبارکه شاهد بودیم. 
این فعال بازار سرمایه عنوان کرد: مدیران گوشی به دست اعتماد اهالی بازار سرمایه را خدشه دار کرده‌اند، چرا که با اقدامات این افراد سود و درآمد سهام داران را با خطر جدی مواجه کرده‌اند. 
داریوش روزبهانه در پایان تاکید کرد: راه بعدی که مدیران شرکت های بورسی می‌توانند از آن استفاده کنند تا به حق خود دست یابند این است که با نمایندگان مجلس گفتگو کنند تا مجلسی‌ها با تصویب قانون، مانع از دست درازی دولت به شرکت های بورسی شود.

ناشران گوشی به دست، ناتوان از احقاق حقوق سهام داران

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟