به گزارش خبرنگار رصد بورس، ناصر تقی زاده مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو" target="_blank" title="تولید بیش از 18 میلیون و 400 هزارتن محصولات فولادی در چادرملو">چادرملو در نشستی خبری با خبرنگاران بازار سرمایه با اعلام خبر افزایش سرمایه 100درصدی در اینده نزدیک، اظهار داشت: زودی حامل خبرهای خوبی در ارتباط با دستیابی به منابع جدید سنگ آهن از سوی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو">چادرملو خواهیم بود.
تقی زاده از دستیابی به معادن جدید در این شرکت خبر داد و تصریح کرد: به هیچ عنوان کمبود ذخیره سنگ آهن نداریم و با برنامههایی که داریم نگران تامین مواد اولیه چادرملو تا بیش از 20 سال آینده نیستیم.
وی افزود: سال قبل به دلیل محدودیتهای برق، کاهش 150 هزار تنی تولید شمش داشتیم که خسارتی معادل 50 میلیون دلار برای چادرملو در پی داشت.
تقی زاده گفت: 10 پروژه از 48 پروژه پیشران اقتصاد را چادرملو انجام میدهد که همگی به سرعت در حال انجام است.
مدیرعامل چادرملو با اشاره بر منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص انقلاب معدنی، تصریح کرد: اولویت ما فروش سنگ آهن، گندله و سایر محصولات این شرکت از طریق بورس کالاست اما این فروش باید در سازکار شفاف و بدون قیمت گذاری دستوری انجام شود.
در حاشیه بازدید خبرنگاران از شرکت معدنی و صنعتی چادرملو علی محمد رحمانی مدیر مرکز دیسپچینگ معدن چادرملو گفت: این مرکز توسط شرکت دانش بنیان بیستون کویر یزد برای کنترل هوشمند ماشین آلات معدنی و عملیات معدن کاری هوشمند راه اندازی شده است.
همچنین علی شاکرمی مدیر پشتیبانی چادرملو با تاکید بر اینکه تاکنون نزدیک به 30 هزار قطعه مورد نیاز واحدهای معدنی و صنعتی با کمک شرکتهای داخلی توانمند داخلی و دانش بنیان داخلی سازی شده است، افزود: در شرکت معدنی و صنعتی چادرملو سال 1400 برابر با 28.23 درصد نسبت به برنامه جلو هستیم.
وی در ارتباط با مهندسی معکوس و داخلی سازی در این مجموعه بیان کرد: طی قراردادی که با ماشین سازی اراک داریم برخی قطعات قرار است داخلی سازی شود. در صورت موفقیت برای داخلی سازی دستگاههای پیشرفته وارد عمل خواهیم شد.
بر پایه این گزارش، مدیر مرکز دیسپچینگ معدن چادرملو گفت: این مرکز در افزایش ایمنی معدنکاری و کاهش مصرف سوخت و افزایش تولید نقش بسزایی داشته است.
امید علی رحمانی مدیر تولید شرکت صنعتی معدنی چادرملو نیز گفت: نوار نقالهها خارجی بود اما در حال حاضر بخشی از نوار نقالهها تولید بومی شده است. به طور کلی راندمان خروجی کنسانتره ما 70 درصد بار ورودی سنگ آهن است.
مدیر تولید شرکت صنعتی معدنی چادرملو گفت: سیستم تصفیه آب قوی داریم، میانگین مصرف آب برای هر تن کنسانتره 37 صدم درصد و برق 20 تا 25 کیلو وات است.
محمد علی نیک روان مدیر معدن شرکت آسفالتوس پیمانکار مجتمع چادرملو نیز گفت : در طول سالهای اخیر بالغ بر 900 میلیون تن استخراج صورت پذیرفته است که بالغ بر 300 میلیون تن آن سنگ آهن استحصال شده است و در مجموع حدود 600 میلیون تن مجموعه باطله و ضایعات این معدن عظیم است. این ضایعات اغلب سنگ آهن های زیر 25 درصد است که در صورت ورود تکنولوژی های جدید میتوان از این ضایعات نیز بهره برداری کرد.
بهزاد نیک نهاد مدیر واحد فولاد سازی چادرملو نیز گفت : بیش از 70 درصد محصولات واحد صنعتی چادرملو به کشور های آسیایی و اروپایی صادر می شود و خوشبختانه جز 2 تا 3 برند اول کشور هستیم و قابلت افزایش صادرات را نیز داشته اما به دلیل قوانین موجود ملزم به عرضه بخشی از تولیدات مجتمع صنعتی چادرملو در بازار داخلی هستیم.
وی درخصوص میزان ارزآوری محصولات مجتمع صنعتی چادرملو گفت : میزان ارز آوری بستگی به وضعیت بازار دارد و در مقطعی به 740 تا 750 دلار پرتون هم رسید ولی به دلیل نواسات موجود گاهی کمتر یا بیشتر می شود.
عبداله کمالی اردکانی مدیر گندله سازی مجتمع صنعتی چادرملو نیز ظرفیت واحد گندله سازی 3/4 میلیون تن در سال عنوان کرد و گفت: خوشخبتانه سال گذشته توانستیم با نیروهای متخصص ایرانی به 3/8 میلیون تن در سال برسیم و افزایش 13 درصدی را نسبت به ظرفیت تولید تجربه کرده و رکودی بی سابقه در کشور را به ثبت برسانیم.
خبرنگاران بازار سرمایه در این بازدید با محمدرضا شیرانی مدیر نیروگاه سرو و محمدابویی مدیر کارخانه احیا چادرملو نیز دیدار و گفت و گو کرده و با مراحل کار این مجموعه عظیم معدنی و صنعتی آشنا شدند.
با ما در اینستاگرام همراه باشید.
0 دیدگاه