قابلیت و عملکرد مثبت همراه اول در مدیریت بحران ارتباطی

شرکت ارتباطات سیار ایران به عنوان اولین اپراتور ارتباطی کشور همواره با به کارگیری هوش متخصصین با تجربه در عرصه فناوری توانسته در بحران‌های پیش‌روی عصر ارتباطات موفق عمل نماید. همراه اول با استفاده از فناوری‌های روز دنیا همواره در حال به روزرسانی اطلاعات و آمار و ارقام خود می‌باشد، اما برخی معتقدند که این اپراتور همراه کشوری با کاهش درآمد پس از فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی مواجه شده است.
قابلیت و عملکرد مثبت همراه اول در مدیریت بحران ارتباطی
دیگران چه می خوانند:

 به گزارش اختصاصی رصد بورس، در روزگاری که عصر ارتباطات نامیده می‌شود، بحران‌ها و تهدیدات نیز چالش‌هایی را برای حاکمیت ارتباطی کشورها به وجود می‌آورد. حملات سایبری از جمله این چالش‌ها می‌باشد که با مدیریت به موقع می‌توان آن را خنثی نمود و از تهدید به فرصت تبدیل کرد. همراه اول به عنوان نخستین اپراتور شبکه ارتباطات ایران همواره در این‌گونه توانسته موفق عمل نماید. در این مطلب با نگاهی به عملکرد این اپراتور ارتباطی در بحران‌های موجود عصر فناوری و ارتباطات به بررسی تهدید یا فرصت فیلترینگ و تاثیر آن بر درآمد این شرکت ارتباطی می‌پردازیم. 
 
عملکرد موفق همراه اول در حل بحران ارسال پیامک هشدار زلزله 
 
ارتباطات شبکه‌ای در عصر دیجیتال می‌تواند به افزایش کارآمدی و حل مشکلات سازمان بیانجامد. تعاریف مدرن با مفاهیم تعامل و فرآیند ارتباطی، گسترش شبکه ارتباطی با ذی‌نفعان با هدف تامین نظام‌مند و پایدار ارتباطات، موجب افزایش سرمایه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی یک سازمان می‌شود.  
 
عضو هیات‌مدیره انجمن متخصصان روابط عمومی درباره ارسال اشتباه هشدار زلزله برای کاربران اپراتور اول کشور با تاکید بر ضرورت مدیریت زمان و برخورداری از سرعت عمل در حین بحران، از مدیریت روابط‌عمومی همراه اول در ماجرای هشدار زلزله، تمجید کرد و گفت: روابط‌عمومی این شرکت در این ماجرا به‌درستی از زمان استفاده کرد و با اقدامات بهنگام به بحران پیش آمده واکنش نشان داد. 
 
رشد 31 درصدی درآمد آبان «همراه» 
 
شرکت ارتباطات سیار ایران با سرمایه اسمی 4.7 هزار میلیارد تومانی، گزارش عملکرد آبان و 8 ماه سال مالی جاری را ارائه کرد که بر این اساس، "همراه" در دوره آبان از کارکرد مشترکین خطوط دائمی و اعتباری ، استفاده از امکانات شبکه توسط سایر شرکت های تلفن همراه (اتصال متقابل )، فروش خطوط جدید تلفن همراه و سایر بالغ بر 2.6 هزار میلیارد تومان درآمد داشت. 
 
بیشترین درآمد کسب شده طی دوره آبان از کارکرد مشترکین خطوط اعتباری به میزان 1.2 هزار میلیارد تومان (معادل 49 درصد درآمد) و کارکرد مشترکین خطوط دائمی بالغ بر 1.03 هزار میلیارد تومان (معادل 40 درصد درآمد) بود. این شرکت بورسی در عملکرد 8 ماهه بالغ بر 24.5 هزار میلیارد تومان درآمد شناسایی کرد و در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با رشد 31 درصدی روبرو شد. 
 
کاهش درآمد پس از فیلترینگ! 
 
در حالی که گزارش عملکرد شرکت ارتباطات سیار ایران از رشد 31 درصدی درآمد خبر می‌دهد، برخی معتقدند که درآمدهای همراه اول از محل کارکرد خطوط تلفن، نسبت به مهر ماه، بیش از 192 میلیارد تومان کاهش یافت. پیوست در گزارشی در این خصوص می‌نویسد: پس از آنکه اختلال در اینترنت و فیلتر شدن اینستاگرام و واتس‌اپ منجر به کاهش بیش از 740 میلیارد تومانی درآمدهای همراه اول از محل کارکرد سیم‌کارهای دائمی و اعتباری در مهرماه شد، این روند در آبان نیز ادامه یافت و صورت‌های مالی منتشرشده در سایت کدال نشان می‌دهد درآمدهای همراه اول در دومین ماه پاییز نسبت به ماه قبل‌تر، بیش از 192 میلیارد تومان کاهش یافته است. 
 
مقایسه درآمدهای همراه اول با ماه مشابه سال قبل نشان می‌دهد درآمدهای سیم‌کارت‌های اعتباری همچنان بیشتر از سال گذشته است؛ اما سیم‌کارت‌های اعتباری درآمد کمتری نسبت به سال گذشته داشته‌اند. 
 
درآمدهای همراه اول از محل کارکردهای سیم‌کارت‌های این شرکت در نهایت بیش از 192 میلیارد تومان نسبت به ماه قبل کاهش یافته؛ اما همچنان 92 میلیارد تومان بیش از آبان سال گذشته است. درآمد همراه اول از کارکرد سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری در آبان سال جاری بیش از 2300 میلیارد تومان بوده است. همراه اول محل‌های درآمدی دیگری نیز دارد که جریان بزرگی محسوب نمی‌شود و مجموع آنها در آبان‌ماه به حدود 300 میلیارد تومان رسیده‌اند. بدین ترتیب کل درآمد همراه اول در آبان سال جاری بیش از 2600 میلیارد تومان گزارش شده است. 
 
نماد «همراه» در شرایط مطلوب سهم  
 
علاوه بر نگاه عملکردی درآمدهای شرکت همراه اول با دیدی وسیع‌تر به بررسی نماد بورسی «همراه» که در صنعت مخابرات فعال است، می‌پردازیم. همراه جزو شرکت های خیلی بزرگ بازار سرمایه می باشد که از لحاظ ارزش شرکت در رتبه 2 گروه خودش و در رتبه 38 کل بازار قرار دارد. 
 
توصیه اندیکاتورها و سیگنال‌های دریافتی در تحلیل این نماد، به افرادی که سهم همراه را قبلا خریده اند، نگه داشتن سهم تا تغییر وضعیت بعدی است. اندیکاتور عرضه و تقاضا عدد 0.04 را نشان می‌دهد که در محدوده میانی و بیانگر عرضه و تقاضای تقریبا متعادل است. 
 
در تحلیل بنیادی «همراه» نسبت P/E این نماد با ثبت عدد 6.53 از شرایط بسیار مطلوبی بهره مند است. به عبارت دیگر همراه می‌تواند نسبت به سایر نمادهای همگروه سود نقدی بسیار بهتری در پایان سال مالی به سهامداران خود پرداخت کند. نسبت P/B همراه برابر با عدد 3.18 است که نسبت به بسیاری از نمادها، فوق العاده و دارای ارزش ذاتی خوبی برای خرید است. نسبت P/S همراه برابر با عدد 1.19 است که نسبت به بسیاری از نمادها، فوق العاده و نشان دهنده وضعیت خوب فروش شرکت است. برآیند معاملات حقوقی سهم «همراه» مثبت بوده است، به این معنی که حقوقی در حال خرید و حمایت از سهم است.

قابلیت و عملکرد مثبت همراه اول در مدیریت بحران ارتباطی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟