به گزارش رصدبورس به نقل از شاتا، علیرضا رستمی افزود: در این بازه زمانی کارشناسان این سازمان و بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استانها با بهرهگیری از تمام امکانات و ظرفیت موجود در امر بازرسی، ضمن بازرسی از 5 هزار و 826 مورد از مراکز خرد و کلان در سطح عرضه، برای بیش از 400 واحد صنفی متخلف از این ناحیه تشکیل پرونده دادند.
وی ارزش تخلفات قاچاق کشفشده در اردیبهشتماه را 454 میلیارد و 246 میلیون ریال اعلام و اضافه کرد: مهمترین اقلام کالایی کشفشده لوازمیدکی و مواد خوراکی بوده است و طرح مبارزه با کالای قاچاق در سطح عرضه بهوسیله بازرسان، هدفمند و مستمر ادامه خواهد داشت.
مدیرکل بازرسی و مبارزه با قاچاق کالاهای سرمایهای سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با اشاره به تعامل نزدیک متولیان مبارزه با قاچاق کالا و ارز، عنوان کرد: در دو ماهه امسال با همراهی دستگاههای نظارتی دیگر همانند تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، وزارت بهداشت و ... بیش از 10 هزار مورد بازرسی برای مقابله باعرضه، نگهداری و فروش کالای قاچاق در سراسر کشور انجامشده است.
رستمی یادآور شد: درنتیجه این بازرسیها،760 پرونده به ارزش بیش از یک میلیارد و 345 میلیون ریال تشکیلشده است.
وی با اشاره به اینکه همه پرونده های تخلف در این حوزه برای تعیین تکلیف به مراجع قضائی ارسالشده است، تصریح کرد: قاچاق یک پدیده چندوجهی و بهشدت متأثر از وضعیت اقتصادی است.
به گفته رستمی، بیشترین کالای قاچاق کشفشده؛ کاغذ یا مقوا، مواد خوراکی و محصولات صنایع غذایی و انواع وسایل نقلیه و لوازمیدکی، مصرفی و جانبی آنها بوده است.
وی همچنین به ثبت تمامی موجودی کالاها در سامانه جامع انبارها تأکید و بهصراحت اعلام کرد: همه اشخاص حقیقی و حقوقی مکلف و موظف به ثبت موجودی کالای خود در این سامانه هستند و در غیر این صورت، کالاهای کشفشده در بازرسیها بهعنوان کالای قاچاق و احتکار محسوب شده و حسب قانون با متخلفان برخورد میشود.
0 دیدگاه