ساماندهی خرید و فروش بلیط هواپیما در منطقه آزاد اروند

رئیس دفتر مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند در نشست هم اندیشی با مدیر فرودگاه بین المللی آبادان و روسای ایستگاه و نمایندگان شرکت های هواپیمایی مستقر در این فرودگاه، ساماندهی خرید و فروش بلیط های هواپیما را مورد بررسی قرار دادند.
ساماندهی خرید و فروش بلیط هواپیما در منطقه آزاد اروند

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، امیرهوشنگ بابا مرادی ضمن تأکید بر ضرورت تنظیم عرضه بلیط هواپیما، این نشست را پیرو بیانات امام جمعه محترم شهرستان آبادان مبنی برکنترل قیمت بلیط های هواپیما عنوان کرد و گفت: با توجه به شرایط حاکم بر منطقه پیشنهاد شد باتوجه به نظرات ارائه شده؛ جلسه ای مشترک با حضور سازمان منطقه آزاد، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیر فرودگاه برای افزایش پروازهای فرودگاه بین المللی آبادان و بررسی موضوع کنترل نرخ بلیط ها برگزار شود.

بابامرادی ادامه داد: از جمله پیشنهادات مورد بحث در این جلسه تأمین بلیط با نرخ مناسب برای افراد بومی منطقه با ارائه کارت شهروندی بود که این مهم جهت اجرایی شدن می بایست به جد دنبال شود.

دیگران چه می خوانند:

وی در بخش دیگری از سخنانش با توجه به موارد طرح شده از سوی حاضرین، ساماندهی مرز شلمچه جهت کوتاه کردن دست فروشندگان غیرمجاز را یک ضرورت مهم دانست و افزود: با توجه به حضور پرشمار نفرات غیرمجاز در مرز شلمچه، پیشنهاد شد تا با راه اندازی یک استراحت گاه موقت در پایانه مرزی از طریق بخش خصوصی، اتباع خارجی ورودی توسط آژانس داران به سمت آبادان و خرمشهر هدایت و یا برای عزیمت به دیگر استان ها جهت تهیه بلیط راهنمایی های لازم را دریافت کنند.

امیرهوشنگ بابامرادی برقراری پروازهای خارجی پس از راه اندازی دفتر وزارت خارجه در منطقه را دیگر موضوع مطرح شده عنوان کرد و اظهار داشت: تلاش داریم در راستای توسعه گردشگری و رونق اقتصادی منطقه، با راه اندازی پروازهای مستقیم مسیر مسقط، استانبول و دبی به آبادان و بالعکس؛ خطوط پروازهای بین المللی فرودگاه آبادان مجددا برقرار شوند.

رئیس دفتر مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند ضمن اشاره به بررسی های صورت گرفته بر آمار مسافرانی که از فرودگاه آبادان تردد داشته اند و باتوجه به میزان بالای تقاضا برای افزایش پروازهای داخلی طی هفته های اخیر، اذعان داشت: با پیگیری های انجام گرفته توسط مدیریت جدید فرودگاه آبادان و سازمان منطقه آزاد اروند، تعداد پروازهای داخلی افزایش چشمگیری داشته، تا جایی که جمعه 25 خرداد ماه آمار 13پرواز ورودی و 13 پرواز خروجی برای فرودگاه آبادان به ثبت رسید که بالغ بر 80درصد مسافران این پروازها را اتباع کشور عراق تشکیل می دادند.

 لازم به ذکر است در این جلسه احسان الواری نژاد مدیر فرودگاه آبادان و روسای ایستگاه های مستقر در فرودگاه آبادان پیشنهادات خود را برای هرچه بهتر شدن خدمات مسافران ورودی و خروجی از فرودگاه بیان نموده و درخصوص سایر مسائل و مشکلات موجود نیز به بحث و تبادل نظر پرداختند؛ همچنین برای ایجاد هم افزایی و هماهنگی بیشتر مقرر شد جلسات هم اندیشی به طور مستمر برگزار شوند.

 فرودگاه بین‌المللی آبادان که با نام «فرودگاه بین‌المللی آیت‌الله جمی آبادان» نیز شناخته می‌شود؛ جز اولین فرودگاه‌های ایران است که در سال 1320 توسط شرکت ملی نفت ایران و به دلیل وجود پالایشگاه آبادان احداث شد و با رونق گرفتن آبادان و خرمشهر فرودگاه نیز توسعه یافت تا جایی که نخستین پروازهای خارجی از فرودگاه بین‌المللی مهرآباد و سپس آبادان در نیمه دوم سال 1328 آغاز شد. در سال 1346 فرودگاه اصلی و فعلی آبادان در مساحتی حدود 66/372 هکتار ساخته و سه سال بعد از سوی شرکت ملی نفت ایران به سازمان هواپیمایی کشوری واگذار شد. فرودگاه آبادان به عنوان فرودگاه کمکی و احتیاطی فرودگاه مهرآباد برای پروازهای خارجی بود و هرگاه به دلایلی جوی و سایر عوامل، پروازی قادر به نشستن در فرودگاه مهرآباد نبود از فرودگاه آبادان برای فرود استفاده می‌کرد.

 

ساماندهی خرید و فروش بلیط هواپیما در منطقه آزاد اروند

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟