حسب اطلاعیه استانداری تهران و ابلاغ شورای هماهنگی بانکها، شعب بانک تجارت از روز دوشنبه 18 اسفندماه 1404 در استان تهران تا اطلاع ثانوی بهصورت کشیک فعالیت خواهند داشت.
بر این اساس، شعب کشیک بانک تجارت به همراه واحدهای ستادی و پشتیبان، بهمنظور خدمترسانی به امور ضروری مشتریان از ساعت 7:30 الی 13:30 دایر خواهند بود و علاوه بر این تمامی واحدهای ارزی این بانک در تهران فعال هستند.
نحوه فعالیت شعب بانک تجارت در سایر استانها بنا به تصمیم استانداریهای متبوع است.
همچنین ساعت کاری واحد های بانک جهت ارائه خدمت به مشتری در روز دوشنبه 18 اسفند ماه همزمان با ایام لیالی قدربا دوساعت تاخیر از ساعت 9:30 آغاز می شود.
بانک تجارت از مشتریان خود دعوت کرده است تا حد ممکن از خدمات غیرحضوری و برخط شامل همراه بانک، بانکداری اینترنتی و اپلیکیشن باجت استفاده کنند.
همچنین کارشناسان مرکز ارتباط مشتریان بانک تجارت به شماره 1554 آماده پاسخگویی به سوالات مشتریان هستند.


0 دیدگاه