نزدیک به یک میلیون کد حقیقی و حقوقی «پتوسعه» خریدند

فرابورس ایران در دهمین روز آبان‌ماه میزبان نخستین عرضه اولیه پاییزی خود بود. در این روز 9 درصد از کل سهام شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع لاستیک به روش ترکیبی در نماد معاملاتی «پتوسعه» عرضه اولیه شد و هر سهم این شرکت با قیمت 8898 ریال به بازار دوم فرابورس راه یافت.
نزدیک به یک میلیون کد حقیقی و حقوقی «پتوسعه» خریدند

 امروز در بازار دوم فرابورس تعداد 270 میلیون سهم معادل 9 درصد از کل سهام شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع لاستیک به روش ترکیبی عرضه اولیه شد که در مرحله اول پس از رقابت صندوق‌های سرمایه گذاری، 80 صندوق سرمایه‌گذاری سهامی، مختلط و درآمد ثابت تعداد 90 میلیون سهم معادل 3 درصد از کل سهام «پتوسعه» را خریداری کردند.

این رقابت از ساعت 09:30 تا 11:30 صبح به طول انجامید و سرمایه‌گذاران واجد شرایط پس از کشف قیمت 8898 ریالی «پتوسعه» به روش حراج، سهام شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع لاستیک را خریداری کردند.

دیگران چه می خوانند:

مرحله دوم نیز از ساعت 13:00 ظهر تا 15:00 بعد از ظهر انجام شد و بیش از911 هزار و 394 سرمایه گذار به قیمت ثابت 8898 ریال، سهامدار «پتوسعه» شدند.

این گزارش حاکی است شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز پتروشیمی تامین و شرکت سرمایه‌گذاری آتیه صبا، متعهدین این عرضه بودند.

همچنین کارگزاری صبا تامین مشاور عرضه و تامین سرمایه دماوند متعهد خرید این عرضه اولیه هستند. بازارگردانی «پتوسعه» نیز بر عهده صندوق‌های سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی صبا گستر نفت و گاز تامین و ارزش آفرین و صندوق بازنشستگی کشوری است.

خریداران سهام «پتوسعه» در مرحله دوم عرضه اولیه، به تعداد تخصیص داده شده در روز عرضه اولیه، دارای اختیار فروش تبعی این سهام 30 درصد بالاتر از قیمت کشف شده تا سررسید 10 آبان‌ماه 1405، هستند.

نزدیک به یک میلیون کد حقیقی و حقوقی «پتوسعه» خریدند

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟