همکاری منطقه آزاد چابهار و گمرک ایران برای تسهیل تردد ناوگان در ریمدان

رئیس کل گمرک ایران در ادامه سفر به چابهار، با حضور در گمرک مرزی ریمدان و منطقه منفصله ریمدان منطقه آزاد چابهار، روند جابه‌جایی ناوگان، وضعیت صف تریلی‌ها و مسائل و مشکلات رانندگان را از نزدیک بررسی کرد.
همکاری منطقه آزاد چابهار و گمرک ایران برای تسهیل تردد ناوگان در ریمدان

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران در این بازدید، با حضور محمدسعید اربابی، رئیس هیأت‌مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار و عبدالعزیز میایی، فرماندار شهرستان دشتیاری و همراهی مدیران گمرک استان سیستان و بلوچستان و شهرستان چابهار، ضمن گفت‌وگو با رانندگان، در جریان مسائل و موانع موجود در مرز قرار گرفت.

فرود عسگری در جریان این بازدید، بر تسهیل فرآیندهای گمرکی، کاهش زمان توقف کامیون‌ها و ساماندهی صف تریلی‌ها تأکید کرد و خواستار هماهنگی دستگاه‌های مسئول برای رفع موانع موجود شد.

در ادامه، ظرفیت‌های موجود در منطقه منفصله ریمدان و اقدامات سازمان منطقه آزاد چابهار برای بهبود زیرساخت‌های این محدوده، توسعه مسیرهای دسترسی و ایجاد مسیرهای جدید مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای مشترک برای روان‌سازی عبور و مرور ناوگان و افزایش بهره‌وری ظرفیت‌های مرزی مورد توجه قرار گرفت.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار، نیز با تشریح ظرفیت‌های منطقه منفصله ریمدان و اقدامات انجام‌شده برای ارتقای زیرساخت‌ها، بر ضرورت هماهنگی مستمر میان سازمان منطقه آزاد چابهار، گمرک و سایر دستگاه‌های مرتبط برای رفع موانع، ساماندهی فرآیندهای مرزی و کاهش زمان توقف ناوگان تأکید کرد.

این بازدید در راستای تقویت هماهنگی میان منطقه آزاد چابهار و گمرک ایران و بررسی راهکارهای اجرایی برای تسهیل فعالیت ناوگان، بهبود فرآیندهای مرزی و استفاده مؤثرتر از ظرفیت‌های منطقه منفصله ریمدان انجام شد.

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا

آخرین اخبار

اخبار پربازدید

پر بحث ترین