مجتبی رضوی در خصوص ابلاغیه جدید توانیر مبنی بر شرایط معافیت از برنامههای مدیریت بار سال 1404 مشترکین صنعتی واقع در شهرکهای صنعتی یا دارای فیدرهای اختصاصی با احداث نیروگاههای خورشیدی، افزود: این ابلاغیه بر مبنای نشستها و توافقات انجام شده توانیر با ساتبا صادر شده است و فعالان اقتصادی بخش خصوصی در تصمیم گیری و تصمیمسازی دخالت داده نشده اند.
وی، اضافه کرد: این ابلاغیه در تضاد با ماده (16) قانون جهش تولید دانش بنیان است که براساس آن از سال 1402 باید حدود یک درصد(تا 5 درصد) از انرژی مصرفی واحدهای تولیدی از انرژیهای تجدیدپذیر باشد.
نایب رئیس خانه صمت ایران و رئیس خانه صمت مازندران، ادامه داد: اما در ابلاغیه جدید توانیر واحدهایی که به صورت سه شیفت در شهرکهای صنعتی مشغول به کار هستند باید 80 درصد انرژی مورد نیاز خود را ازطریق انرژیهای خورشیدی و تجدیدپذیر تأمین کنند.
رضوی، در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: از سوی دیگر بر مبنای ماده (24) قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار تصمیماتی که برای بخش خصوصی هزینه بر است یا بار مالی دارد، باید با مشورت و کسب نظر بخش خصوصی اتخاذ شود.
وی، خاطر نشان کرد: اما در ابلاغیه جدید صادر شده از سوی توانیر و جلسات منتهی به تصمیمات اتخاذ شده، هیج یک از فعالان بخش خصوصی یا نمایندگان آن حضور نداشته اند.
نایب رئیس خانه صمت ایران و رئیس خانه صمت مازندران گفت: با این دلایل ابلاغیه جدید در خصوص شرایط معافیت از برنامههای مدیریت بار سال 1404 مشترکین صنعتی واقع در شهرکهای صنعتی یا دارای فیدرهای اختصاصی با احداث نیروگاههای خورشیدی از لحاظ بخش خصوصی قابل قبول نیست.
0 دیدگاه