مدیر اجرایی طرح احیای معادن گفت: در سال ۱۴۰۳ موفق به احیای ۵۹۴ محدوده و معدن غیرفعال به چرخه تولید کشور شدیم که بر این اساس، حدود ۱۸ تا ۱۹ میلیون تن به ظرفیت تولید معدنی کشور افزوده شد.
ایمیدرو و سازمان فناوری اطلاعات ایران، توافق نامه دوجانبه با عنوان "همکاری در استقرار و عملیاتی سازی سامانه های مدیریت انرژیEMS) ) در بخش معادن و صنایع معدنی" و "همکاری برای تامین زیرساخت های مورد نیاز برای استقرار و عملیاتی سازی سامانه های EMS" امضا کردند.
در سال 1403 که با تدبیر حکیمانه و دور اندیشانه مقام معظم رهبری به سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده بود، شرکت معدنی و صنعتی گل گهر موفق شد با ثبت 50 رکورد کمی و کیفی و رشد تولید 5.3 درصدی در تولید کنسانتره و گندله سنگ آهن به این فرمان معظم له لبیک گوید.
در آئین امضای تفاهمنامههای راهبردی توسعه نیروگاههای خورشیدی و بهینهسازی مصرف انرژی که روز سهشنبه، ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۳، با حضور دکتر مهدی جمالینژاد، استاندار اصفهان، در اتاق بازرگانی این استان برگزار شد، تفاهمنامه احداث نیروگاه ۴۰۰ مگاواتی ذوبآهن اصفهان به امضا رسید.
با حکم سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، «قهرمان قهرمانی» به سمت مشاور و مدیر حوزه مدیرعامل منصوب شد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس از اشتغالزایی یک هزار و 700 نفری در این منطقهی عظیم اقتصادی در سال 1403 خبر داد.
علیرضا رحیم، مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه با بیان اینکه این شرکت در دو سال گذشته توانسته است رکوردهای درخشانی را در زمینه تولید محصولات به ثبت برساند گفت: این شرکت که در سال 1402 برای نخستین بار در تاریخ این شرکت موفق به عبور از ظرفیت اسمی شده بود، در سال 1403 نیز با غلبه بر همه موانع و چالشهای ناشی از محدودیتهای مصرف انرژی، که حتی نسبت به سال گذشته تشدید شده بودند، دستاوردی درخشان را به ثبت رساند و مجددا از ظرفیت اسمی تولید خود عبور کرد که این امر موجب شد حجم عرضه و فروش محصولات در بورس کالا و همچنین صادرات این شرکت نیز افزایش پیدا کند.
معاون برنامه ریزی و توسعه ایمپاسکو گفت: تحویل زمین و آغاز فعالیت محدودههای معدنی پلی متال زعفرانیه سبزوار و مس فریمانه جغتای واقع در استان خراسان رضوی و پلی متال خسروآباد سنقر واقع در کرمانشاه انجام شد.
فولاد اکسین خوزستان با بهرهگیری از دانش بومی و مدیریت استراتژیک،بهعنوان تنها تولیدکننده و صادرکننده برخی محصولات فولادی خاص، نقش مهمی در توسعه صنایع استراتژیک کشور ایفا میکند.این شرکت نهتنها توانسته است با تولید محصولات ویژه، نیازهای داخلی را تأمین کند،بلکه با صادرات به بازارهای بینالمللی، سهم قابلتوجهی در ارزآوری و کاهش وابستگی به واردات دارد.
مطابق با اهداف پروژه پژوهشی "بررسی جامع وضعیت تجارت گوهرسنگ ها، چالش ها و راهکارهای توسعه ای"؛ تدوین نقشه راه تجارت زنجیره معدن تا بازار این صنعت هدفگذاری شده است.
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با اجرای برنامههای توسعهای، از جمله استخراج از آنومالی ۱۰ شمالی در سال ۱۴۰۴، انجام اکتشافات تکمیلی در زریگان و آغاز مطالعات تفصیلی برای استخراج زیرزمینی از آنومالیهای T1 و T2، به دنبال تثبیت جایگاه خود بهعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان سنگآهن کشور است.
شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، با بهرهگیری از فناوریهای پیشرفته و همکاری جوانان نخبه ایرانی، موفق به دستیابی به دانش تولید اکسیدهای عناصر نادر خاکی شد. این پیشرفت ایران را در ردیف کشورهای پیشرفته قرار داده و تواناییهای صادراتی کشور را در صنایع پیشرفته افزایش میدهد.
شرکت فولاد خوزستان موفق به کسب درآمدی معادل ۷ هزار و ۹۴۸ میلیارد تومان از فروش محصولات خود در بازارهای داخلی و خارجی شد.
مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک اعلام کرد: میزان استخراج، تولید و فروش محصولات این مجتمع افزایش یافت.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: ایمیدرو موضوعات چالش برانگیز معدن و صنایع معدنی را برای "سازمان پدافند غیرعامل" ارسال کند.
شرکت فولاد خوزستان از بزرگ ترین کارفرمایان صنعتی در کشور است که نقش بسزایی در بکارگیری نیروی انسانی و ایجاد شغل در استان خوزستان دارد.
فولاد اکسین خوزستان به عنوان شرکت برگزیده در حوزه اجرای طرحهای پژوهشی نوآورانه و ثبت موفق آنها در استفاده از ظرفیت برنامه اعتبار مالیاتی قانون جهش تولید دانشبنیان، مورد تقدیر قرار گرفت.
هادی نباتینژاد با تجربه ۱۷ساله در حوزه روابطعمومی، ارتباطات و مدیریت اجرایی؛ به سمت مدیر روابطعمومی شرکت فولاد مبارکه منصوب و از خدمات محمدجواد براتی قدردانی شد.
در دومین دوره آیین تجلیل از برندهای ملی و فراملی با اهدای لوح و تندیس، از شرکت فولاد اکسین خوزستان تقدیر شد.
شرکت فولاد سنگان با کسب تقدیرنامه ۴ ستاره، گامی بلند در مسیر تعالی سازمانی برداشت