ایسنا صارمی امروز با حضور در جلسه علنی شورای شهر تهران در مورد قرارگاه جهادی مسکن توضیحاتی به اعضای شورا داد و گفت: تهران سالانه به 150 هزار واحد مسکن نیاز دارد و بر اساس آمارهای جهانی در بحث مسکن فقط شهر دمشق وضعیتی بدتر از ما دارد. در ادامه جزییات بیشتر از اخبار مسکن را می خوانید:
وی با بیان این که بر اساس قانون و اسناد بالا دستی شهرداری تهران میتواند در مورد مسکن ورود داشته باشد گفت: در این چند ساله مطالعات زیادی در خصوص مسکن انجام شده و دیگر جامعه قبول نمیکند که بخواهیم در حوزه مسکن آزمون و خطا داشته باشیم.
صارمی با بیان این که تغییرات جمعیتی تهران بیشتر از شهرهای دیگر است گفت: شهردار تهران سیاستش این است که ما نمیتوانیم در موضوعات شهری بیتفاوت باشیم و به همین علت در همان اول کاراعلام کردند که هفتهای دو ساعت وقتشان را به قرارگاه مسکن اختصاص میدهند و به حق این اتفاق افتاد.
وی با بیان این که شهرداری در اعطای تسهیلات می تواند به مسکن سازی کمک کند گفت: روزی درتهران شاهد بودیم که سالانه 32 هزار پروانه صادر میشد اما حالا این عدد به 5000 رسیده و این در حالی است که مطالعات نشان میدهد تاسال 1430 رشد جمعیت تهران افزایش خواهد داشت و ما باید آینده نگر باشیم. به طوری که در حال حاضر جمعیت تهران که در سال 95 بیش از 8 میلیون بوده حالا احتمالا با انحراف معیاردو درصدی به بیش از 9 میلیون رسیده است.
معاون شهر سازی شهردار تهران با بیان این که به ما میگویند که جمعیت پذیری تهران را افزایش ندهید گفت: ما که نمیتوانیم مردم را بیرون کنیم چرا که مردم با بخشنامه به تهران نیامدند که حالا با بخشنامه از تهران بروند و این در حالی است که بررسیها نشان داده در سال آینده جمعیت تهران یک و نیم تا 4 میلیون بیشتر میشود.
تهران سالانه به 150 هزار واحد مسکونی احتیاج دارد
صارمی با بیان این که در سال گذشته تنها 5300 پروانه صادر شده اما این اتفاق فقط در تهران نشان می دهد گلوگاهی وجود دارد وباید رفع شودگفت: آمارها نشان میدهد وضعیت در این حوزه خوب نیست وامسال حتی تعداد پروانه های صادره به نسبت سال 99 هزارو 700 پروانه کمتر شده و این در حالی است که بسیاری از مناطق همچون منطقه 21 ظرفیت پذیری جمعیت دارد.
وی با بیان این که فکر نکنید که اگردر تهران ساخت و ساز وتراکم کاهش یابد جمعیت کم میشود بلکه این جمعیت به حومه و حاشیه تهران می رود گفت: تهران سالانه به 150 هزار واحد مسکونی احتیاج دارد و این به گونهای است که ازسال 93 تعداد واحدها به سالانه 65 هزار واحد رسیده است و به رغم فشارتقاضا عرضه پایین امده است به گونهای که یک متر واحد مسکونی مثلا در خیابان کارگر شمالی در سال 97 ،7 میلیون بوده اما حالا 80 میلیون شده و این افزایش در عرض 3 سال رخ داده است.
معاون شهرسازی شهردار تهران با بیان این که بر اساس مطالعات 42 درصد مردم در کشور زیر خط فقر مسکن هستند گفت: در استان تهران 80 درصد زیر خط فقر مسک هستند که البته باید بگویم بر اساس تعریفها اگر سهم هزینه مسکن در سبد خانوار بیش از 30 درصد باشد ،خط فقر مسکن اعلام میشود. و باید دولت ملزم شود که نگاه ویژهتری به مسکن تهران داشته باشد. چراکه آمارها نشان میدهد سهم مسکن در سبد خانوارها 80 درصد است.
0 دیدگاه