پرداخت ماهانه ۱۰۰ همت حقوق به 5 میلیون مستمری بگیر

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در جلسه با تشکل‌های کارگری و بازنشستگی خراسان رضوی در جریان سلسله نشست‌های «هم‌اندیشی برای تحول‌آفرینی» با اشاره به جایگاه و نقش جامعه بازنشستگان گفت: سازمان تأمین اجتماعی ماهانه به ۵ میلیون نفر بازنشسته، مستمری‌بگیر و ازکارافتاده ماهانه ۱۰۰ همت حقوق پرداخت می‌کند.
پرداخت ماهانه ۱۰۰ همت حقوق به 5 میلیون مستمری بگیر

مصطفی سالاری در ادامه این نشست بیان کرد: 125 همت هزینه ماهانه تأمین اجتماعی شامل: 100 همت برای پرداخت مستمری حدود 5 میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر و 25 همت هزینه درمان در سازمان انجام می‌شود.

وی افزود: در بهترین حالت، سالانه 1200 همت از محل حق بیمه تأمین می‌شود و حدود 300 هزار میلیارد تومان کسری داریم که باید از طریق منابع دیگر جبران شود.

دیگران چه می خوانند:

اصلاح مصوبه بودجه و دریافت اوراق و سهام

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اضافه کرد: در قانون بودجه سال قبل، 185 همت برای پرداخت بدهی دولت به تأمین اجتماعی پیش‌بینی شده بود، اما این رقم «فاقد منبع واقعی» بوده و عملاً امکان پرداخت نداشت.

به گفته وی، پس از چند ماه پیگیری، این موضوع در کمیسیون تخصصی سران قوا اصلاح و مقرر شد علاوه بر پرداخت 70 همت اوراق، 115 همت سهام شرکت‌ها به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شود .

تأثیر جنگ و شرایط اقتصادی / دریافت مطالبات

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد که شرایط اقتصادی و «وضعیت جنگی منطقه» باعث کاهش حداقل 105 هزار میلیارد تومانی وصول در 6 ‌ماهه نخست سال‌جاری شده است.

وی در ادامه یادآور شد، با پی گیری‌های متعدد و جلب نظر حوزه‌های مختلف در دولت و نهادهای دیگر، در سال گذشته مبلغ 70 همت اوراق و60 همت سهام سودده از دولت به منظور تقویت توان مالی این سازمان دریافت شده است.

افزایش حقوق بازنشستگان / پیش‌بینی بودجه سال آینده

سالاری درباره افزایش حقوق‌ها توضیح داد: در فروردین امسال میانگین افزایش حقوق بازنشستگان 56 درصد و بالاتر از نرخ تورم سال لحاظ شد، اما تورم جدید عملاً اثر این افزایش سالانه را خنثی کرد.

وی همچنین اعلام کرد: برای سال آینده، 277 همت در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی مصوب شده و امیدواریم در صحن مجلس نیز به تصویب برسد.

مدیرعامل سازمان در پایان این نشست از همراهی و پیگیری تشکل‌های کارگری و بازنشستگان برای استرداد بانک رفاه کارگران به جایگاه واقعی‌اش قدردانی کرد و خاطرنشان کرد؛ این بانک علاوه بر اینکه متعلق به این سازمان و ذینفعان آن است، به عنوان بازوی مالی و اعتباری سازمان کمک شایانی در تگناها خواهد داشت و با تزریق منابع لازم به به عنوان یک بانک جامع ارتقاء پیدا خواهد کرد.

گفتنی است نشست مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تشکل‌های کارگری و بازنشستگی خراسان رضوی در چارچوب سلسله نشست‌های «هم‌اندیشی برای تحول‌آفرینی» با حضور نصرالله پژمان فر،رئیس کمسیون اصل نود، جمعی از معاونین و مدیران سازمان تأمین اجتماعی و مدیران کل و درمان این استان برگزار شد.

در پایان این نشست کانون بازنشستگان استان خراسان رضوی با اهدای یادبودی ، از تلاش های مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در بازگرداندن بانک رفاه کارگران به سازمان تقدیر کردند.

پرداخت ماهانه ۱۰۰ همت حقوق به 5 میلیون مستمری بگیر

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟