کلمه عبور «لوتوس» حامی تحقیقات برای درمان بیماری‌ها

18 اردیبهشت ماه در تقویم رسمی کشور به عنوان روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نامگذاری شده است. اختصاص یک روز در تقویم رسمی کشور به این موضوع، نشان از اهمیت آن در جامعه دارد؛ از این‌رو در این مطلب نگاهی به این موضوع خواهیم داشت و فعالیت‌های تامین سرمایه لوتوس در این راستا که با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی انجام شده است را بررسی خواهیم کرد.
کلمه عبور «لوتوس» حامی تحقیقات برای درمان بیماری‌ها

آشنایی با بیماری‌های صعب‌العلاج

بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج به آن دسته از بیماری‌هایی گفته می‌شود که برای درمان آنها شرایط خاص لازم است. عموما گفته می‌شود این بیماری‌ها درمان دائمی ندارند و فرد تا آخر عمر با آن زندگی خواهد کرد. بر اساس تعریف وزارت بهداشت، بیماری‌های تالاسمی، هموفیلی، دیالیز و ام اس جزو بیماری‌های خاص است و بیماری‌های سرطان، ام‌اس، پیوند کلیه، دیابت، اوتیسم، ای بی در دسته بیماری‌های صعب‌العلاج قرار می‌گیرد.

دیگران چه می خوانند:

 

در حال حاضر متولی رسیدگی به بیماران خاص و صعب‌العلاج در کشور بنیاد امور بیماری‌های خاص است که با هدف کمک به بیماران برای تامین هزینه دارو و درمان فعالیت دارد. اما علاوه بر حمایت از بیماران مبتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج، پیدا کردن راهی برای درمان این بیماری‌ها نیز اهمیت دارد.

 

 

 

تحقیق برای درمان بیماری‌های صعب‌العلاج

در سال‌های گذشته با پیشرفت روزافزون علم، شناسایی سلول‌های بنیادی و کشف قابلیت‌ آنها افق جدیدی برای درمان بیماری‌هایی که پیشتر بدون درمان و یا سخت‌-درمان قلمداد می‌شدند، ایجاد کرده است.

 

در این راستا، پژوهشگاه رویان همگام با پیشرفت‌های این دانش، توانسته است در زمینه روش‌های درمان این دسته از بیماری‌ها خدماتی ارائه کند و تاکنون گام‌های مهمی در زمینه درمان بیماری‌های استخوانی و غضروفی همچون شکستگی‌های دیرترمیم و آرتروز؛ بیماری‌های پوستی نظیر ویتیلیگو؛ سوختگی‌های قرنیه؛ درمان سرطان‌های سیستم خون‌ساز؛ برداشته و امیدوار است در آینده با توجه به پیشرفت تحقیقات در این زمینه، بتواند در زمینه درمان انواع سرطان، دیابت، ام.اس، ضایعات نخاعی، پارکینسون، آلزایمر و دیگر بیماری‌ها نیز خدماتی ارائه کند.

 

 

 

 

 

 

«لوتوس» حامی تحقیقات

در همین راستا و از آنجا که پروژه‌های تحقیقاتی بسیار هزینه‌بر است،‌ تامین سرمایه لوتوس پارسیان در تعامل با پژوهشگاه رویان، دو ابزار مالی تاسیس کرده و مدیریت می‌کند که از این طریق بتواند بخشی از هزینه‌های تحقیقاتی این پژوهشگاه را تامین کند.

 

صندوق نیکوکاری لوتوس رویان و صندوق جسورانه رویش لوتوس دو ابزار مالی هستند که توسط تامین سرمایه لوتوس تاسیس شده و در حال فعالیت هستند تا منابع مالی مورد نیاز پژوهشگاه رویان برای تحقیقات در زمینه درمان بیماری‌ها را فراهم آورند.

 

صندوق نیکوکاری لوتوس رویان با جمع‌آوری سرمايه از اشخاص نيكوكار و تشكيل سبدي از دارايي‌ها و مديريت اين سبد توسط تامین سرمایه لوتوس، جریان مستمری از سود این صندوق را در اختیار پژوهشگاه رویان قرار می‌دهد تا از این طریق منابع مالی مورد نیاز برای این تحقیقات تامین شود.

 

صندوق جسورانه رویش لوتوس نیز با سرمایه‌گذاری در شرکت‌های رویین تن سلول، رویان بن سلول، رویان بینا سل و رویش ژن آسا طب که تحت مدیریت پژوهشگاه رویان فعالیت دارند، سعی داشته است منابع مورد نیاز تحقیقات در این مسیر را فراهم آورد.

 

 

منابع جذب شده توسط «لوتوس» برای پژوهشگاه رویان

همانطور که اشاره شد،‌ تامین سرمایه لوتوس پارسیان از طریق دو صندوق سرمایه‌گذاری تحت مدیریت خود به نام صندوق نیکوکاری لوتوس رویان و صندوق جسورانه رویش لوتوس گام‌های مثبتی در جهت پیدا شدن راهی برای درمان بیماری‌های صعب العلاج و کمک به سلامت جامعه برداشته است.

 

صندوق نیکوکاری لوتوس رویان از زمان تاسیس در اسفند ماه سال 1395 تا پایان سال 1401، موفق شده است بیش از 69 میلیارد ریال منابع مالی مستمر برای پژوهشگاه رویان ایجاد کند.

 

صندوق جسورانه رویش لوتوس نیز از زمان تاسیس در دی ماه 1395 تا پایان سال 1401، با پرداخت مبلغ 413 میلیارد ریال به این پژوهشگاه، نقش مؤثری در تامین هزینه‌های تحقیقاتی این مرکز ایفا کرده است.

 

 

 

 

 

 

آشنایی با صندوق نیکوکاری لوتوس رویان

صندوق سرمایه‌گذاری لوتوس رویان از نوع صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیکوکاری با درآمد ثابت و پیش‌بینی سود است که توسط شرکت تامین سرمایه لوتوس با همکاری پژوهشگاه رویان و موسسه خیرین پژوهش سلامت رویان تاسیس شده است و تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار فعالیت می‌کند. سرمایه‌گذاری در این صندوق از طریق مرکز سرمایه‌گذاری آنلاین لوتوس فراهم است. 

 

در صندوق رویان سه روش سرمایه‌گذاری برای افراد نیکوکار در نظر گرفته شده است:

 

روش اول: فرد نیکوکار اصل سرمایه و منافع حاصل از آن را جهت استفاده در امور نیکوکارانه به صندوق می‌بخشد.

 

روش دوم: فرد صرفا عواید حاصل از سرمایه اولیه را جهت تحقق اهداف نیکوکارانه اختصاص می‌دهد. اصل سرمایه متعلق به فرد نیکوکار بوده و هر زمان که بخواهد می‌تواند سرمایه خود را برداشت کند.

 

روش سوم: درصدی از عواید صندوق که از پیش تعیین شده است، متعلق به سرمایه‌گذار بوده و مابقی آن به صندوق اختصاص می‌یابد.

 

 اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری درباره این صندوق داشته باشید، ‌می‌توانید اینجا کلیک کنید.

 

 

 

آشنایی با صندوق جسورانه رویش لوتوس

صندوق سرمایه‌گذاری جسورانه رویش لوتوس اولین صندوق جسورانه (VC) بازار سرمایه کشور است که در سال 1395 فعالیت خود را آغاز کرد.

 

صندوق جسورانه رویش لوتوس از نوع صندوق‌های قابل معامله (ETF) است و نماد آن با نام «رویش» در فرابورس ایران معامله می‌شود. خرید واحدهای ETF مستلزم دارا بودن کد معاملاتی (کد بورسی) در سیستم شرکت سپرده‌گذاری مرکزی است.

 

صندوق رویش بر روی استارتاپ‌ها و کسب و کارهای نوپا سرمایه‌گذاری می‌کند و در واقع از یک سو سرمایه لازم برای رشد و توسعه شرکت‌هایی با درآمد و محصولات و خدمات در حال توسعه که در مرحله اولیه چرخه عمر خود هستند را فراهم می‌کند و و از سوی دیگر سرمایه طرح‌های توسعه برای شرکت‌های بالغ در مراحل بعدی چرخه عمرشان را تأمین می‌کند.

 

به همین دلیل سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ برای اشخاصی که دید بلندمدت برای سرمایه‌گذاری و ریسک‌پذیری بالایی دارند، مناسب است چراکه رونق یک کسب‌وکار نیازمند صرف زمان است و هیچ تضمینی برای موفق شدن و یا شکست یک کسب‌وکارِ نوپا و یا استارتاپ وجود ندارد.

 

 

کلمه عبور «لوتوس» حامی تحقیقات برای درمان بیماری‌ها

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟