الهه سی ستار- خبرنگار رصد بورس، سالهای اخیر و خصوصا پس از شیوع بیماری کرونا، اقتصاد و معیشت اکثریت کشورهای جهان دچار چالشهای جدی شد. ایران اسلامی از این رهگذر بینصیب نماند و بیماری کرونا به همراه محدودیتهای قرنطینهای مزید بر تحریمهای ناجوانمردانهای شد که مردم و مسئولین را دچار چالشهای جدی در تامین معیشت و تولید محصولات کرد. بانک سینا در اقدامی که نشان از نگرش بالای مدیران این بانک در رفع دغدغههای حداقلی مردم دارد با همکاری بنیاد علوی در چارچوب امضای تفاهمنامهای طرح سخاوت را با هدف پرداخت وام قرضالحسنه در مناطق محروم و کمتر برخوردار کرده است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان خود بارها بر رفع فشار از محرومین و توجه ویژه به مشکلات آنها تاکید کردند؛ «امروز، مشکل عمده و نقد کشور فعلاً مشکل اقتصادی است. علّتش هم فشار بر مردم و معیشت مردم به خصوص طبقات ضعیف است، حتّی طبقات متوسّط هم تا حدودی زیر فشار هستند. لکن بیشتر، طبقات ضعیف [تحت فشارند] که طبعاً وقتی که اقتصاد کشور دچار مشکل شد، مردم و ضعفا در جامعه زیر فشار قرار میگیرند، دشمن [هم] طمع میکند.» 1398/02/24 (بیانات در دیدار مسئولان نظام)
کلام حضرت آیتالله خامنهای به عنوان یک راهبر اندیشمند همواره مورد توجه دلسوزان نظام و مدیران مردمدار ایران اسلامی به عنوان خادمین مردم مدنظر قرار گرفته است. «هر حرکتی در جهت کمک به مردم، کمک به مستضعفین، کمک به فقرا انجام بگیرد عمل صالح است.» 1398/08/24(بیانات در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامى)
فرهنگ قرضالحسنه که در آیات قرآن کریم و روایات اسلامی به آن اشاره شده، از مواردی به شمار میرود که دین مبین اسلام به آن تاکید و استمرار دارد. دلیل این امر کمک به کاهش فقر - که دریچه و عامل اصلی نفوذ فساد در جامعه اسلامی است- در راستای شعار عدالت و برابری در جوامع اسلامی و انسانی است. جامعه اسلامی و افراد حاضر در این جامعه همواره میبایست با نگرشی مثبت به برادران و خواهران خود درصدد رفع چالشها و مشکلات موجود همدیگر برآیند تا بتوانند با همیاری و همکاری بر مشکلات روزمره غلبه کنند.
طرح سخاوت وام قرضالحسنه بانک سینا از جمله طرحهایی است که این بانک در راستای اجرای برنامهها و ایفای مسئولیتهای اجتماعی مبنی بر ارائه تسهیلات قرضالحسنه اشتغالزایی و حمایت از مناطق محروم و کمتر برخوردار و همچنین ایجاد توسعه پایدار، خدمات مطلوب و قابل قبولی ارائه داده است.
به گفته مدیر امور بانکداری بانک سینا؛ در قالب این طرح همکاران بانک سینا با حضور در مناطق و مراکز محروم و کمبرخوردار کشور که فاقد شعبه و واحد بانکی هستند، نسبت به پرداخت وام قرضالحسنه به متقاضیان اقدام میکنند. عمده پرداخت این تسهیلات از ابتدای دی ماه سال 1400 تا اوایل تیرماه سال جاری صورت گرفته که بر این اساس تعداد نه هزار و 896 فقره وام به مبلغ هفت هزار و 175 میلیارد ریال پرداخت شده است.
تسهیلات طرح سخاوت در قالب کارگشایی و رفع مشکلات هموطنان به مناطق کمتر برخوردار تخصیص پیدا کرده تا فرصت جدیدی برای خدمت در حوزه اشتغال در این مناطق باشد.
اعطای تسهیلات قرضالحسنه به مناطق محروم از دغدغههای این بانک به شمار میآید که با اتفاق خوبی که در سالهای گذشته در بانک سینا شاهد آن بودهایم، تدوین سیاستهای حمایتی و بستههای اعتباری در جهت توسعه مشاغل، ایجاد اشتغال پایدار و رونق کسب وکارهای خرد بوده است.
بانک سینا همواره در تلاش است با استفاده از فناوریهای نوین در عرصه بانکداری به منظور اجرای بانکداری اسلامی و نیز با توجه به سنت نیکوی قرضالحسنه گامی بزرگ در مسیر تحقق عدالت اجتماعی بردارد و در این راستا همکاریهای گستردهای با نهادهای حمایتی انجام داده که امیدواریم شاهد توسعه اشتغال در روستاها و مناطق محروم کشور باشیم.
0 دیدگاه