حسام حبیب اله با بیان این مطلب گفت: وابستگی صرف یک بانک به منابع شرکت ها و سازمان ها موجب ناپایداری منابع می شود؛ در همین راستا بانک هایی موفق هستند که بتوانند منابع مشتریان خرد را در سبد منابعی خود افزایش دهند.
وی با تشریح ابعاد استراتژی بانک شهر برای توسعه مشتریان خرد، بیان کرد: دسته اول اقدامات بانک شهر ناظر به توسعه ابزارها و کانال های بانکداری دیجیتال است. دسته دوم این اقدامات مربوط به توسعه زیر ساخت های مدیریت مبتنی بر داده و کلان داده است که برای این موضوع پروژه های مهمی در دست اجراست.
حبیب اله همچنین از توسعه خدمات بانکداری بانک شهر بر بستر همراه شهر پلاس به عنوان یکی دیگر از برنامه های این بانک برای توسعه مشتریان خرد خبر داد.
وی افزود: موبایل بانک بانک شهر از دو سال گذشته با همت همکاران ما در فناوری اطلاعات بانک و حوزه امور سازمان بانک شهر با نام جدیدی تحت عنوان همراه شهر پلاس فعالیت خود را آغاز کرده و تا امروز نیز مراحل و فرآیند تکمیلی رشد آن طی شده است.
معاون فناوری اطلاعات بانک شهر ضمن تاکید بر توسعه ابزار پرداخت موبایلی این بانک گفت: همراه شهر پلاس یک ابزار بانکی کامل است اما این نیاز احساس می شد که بانک شهر از یک نرم افزار کاربردی تخصصی برای پرداخت الکترونیک هم برخوردار باشد که به این منظور نرم افزار مربوط به آن به زودی در رویدادهای آینده رونمایی می شود.
حبیب اله ادامه داد: توسعه شبکه پرداخت الکترونیکی بانک شهر که مبتنی بر دستگاه های کارت خوان و درگاه های آر پی جی است، در دستور کار قرار دارد. به این منظور به زودی ناوگان کارت خوان بانک شهر در سراسر کشور نوسازی می شود و همچنین تعداد این دستگاه ها به سرعت افزایش می یابد.
وی اظهار کرد: مشتریان زیادی هستند که با بانک شهر کار می کنند و علاقه مند هستند که دستگاه های کارتخوان مورد استفاده آنها متصل به بانک شهر باشد؛ از این رو با توسعه ای که در این بخش ایجاد می شود این نیاز مشتریان مرتفع می شود.
معاون فناوری اطلاعات بانک شهر در پایان تاکید کرد: توسعه زیرساخت های بانکداری دیجیتال و توسعه خدمات فناورانه و حضوری می تواند بانک شهر را در توسعه لایه مشتریان خرد یاری کند.
0 دیدگاه