در این هماندیشی که با رویکرد «چابکسازی و تحول فناورانه در راستای خردهفروشی» برگزار شد، مدیرعامل، قائم مقام و معاونین مدیرعامل به تبیین سیاستها، برنامههای آینده و تبادلنظر درباره مسائل مختلف شرکت پرداختند.
عبداله سلطانی ثانی در جمع مدیران ارشد و رؤسای شعب بیمه سینا ضمن ابراز خرسندی از اقدامات صورت گرفته در سال جاری گفت: حق بیمه تولیدی در 8 ماهه سال جاری به عددی بالغ بر 35 هزار میلیارد ریال رسیده و نسبت خسارت نیز کمتر از 60 درصد شده است.
وی با اشاره به سرعت گرفتن پرداخت خسارت به بیمهگذاران افزود: بیمه سینا در آغاز راه تحول و چشمانداز ترسیم شده است و تا رسیدن به وضع مطلوب و اهداف عالیه خود کمی فاصله دارد.
مدیرعامل بیمه سینا با تأکید بر لزوم بودجهریزی علمی و قابل پایش در سال 1402 گفت: ترکیب پرتفوی شرکت باید تعدیل و بهینه شود که در این بین شعب نیز باید با محاسبه و دقت در پرتفوی استان، سهم منطقی از آن را جذب کنند.
وی مزیت رقابتی بیمه سینا را نیروی انسانی وفادار و متخصص دانست و گفت: باید این سرمایه بزرگ را حفظ کرده و زمینه رشد آن را فراهم کنیم.
نایبرئیس هیئت مدیره بیمه سینا با تشریح اهمیت توجه به خرده فروشی برای شعب اظهار داشت: در سال 1402 باید به نحوی برنامهریزی شود که ظرفیت شعب از خرده فروشی منطقه و استان تکمیل شود.
وی با اشاره به لزوم پایش و اصلاح فرآیندها برای بهبود مستمر روند توسعهای شرکت، خواستار تشکیل کارگروهی مشترک در این زمینه شد.
همچنین حسن صنعتی رئیس هیئت مدیره در سخنانی با اشاره به استقرار تیم مدیریتی فعال و پویا در بیمه سینا و بهبود روند فعالیت شرکت، خواستار تلاش و همدلی برای رشد روزافزون بیمه سینا شد.
در بخش ابتدایی هماندیشی، معاون فنی بیمههای اموال، معاون فنی بیمههای اشخاص، معاون سرمایه انسانی و پشتیبانی، معاون فروش و توسعه بازار و مدیر بیمههای عمر به تشریح دیدگاهها، گزارشها و انتظارات خود پرداختند.
این گزارش میافزاید، در بخش دیگری از این همایش که با عنوان «سرآمدان سینا» به منظور تقدیر از زحمات و تلاشهای شعب و شبکه فروش برگزار شد، تعدادی از نمایندگان حقیقی و حقوقی و شعب برتر توسط مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره با اهدا تندیس زرین و لوح سپاس مورد تقدیر قرار گرفتند و از خدمات آنها تجلیل به عمل آمد.
روابطعمومی بیمه سینا
0 دیدگاه