این روزها ماجرای یارانه نان حسابی چالش برانگیز شده است تا اینکه در این میان خبری مبنی بر ارائه کارت یارانه نان پخش شد و البته با اعلام وزارت کشور کارت یارانه نان تکذیب شد. با این حال باید منتظر کارت یارانه نان بود یا نه؟ در ادامه جزییات بیشتری ازیارانه نان را می خوانید:
به نقل از تسنیم، در اطلاعیه وزارت کشور آمده است: رسانههای معاند از روز گذشته با انتشار تصاویر کارت جعلی یارانه نان به دنبال تشویش اذهان عمومی و ایجاد نگرانی نسبت به عرضه نان در داخل کشور برآمدهاند.
این اطلاعیه افزوده است: اکنون که دولت مردمی و عدالتمحور رئیسی در بحبوحه جنگ اقتصادی همهجانبه دشمن، برای عبور از ارز رانت آور و فسادزا با پرداخت یارانه مستقیم به مردم وارد عمل شده است، انتظار میرود رسانههای کشور با درک صحیح از شرایط موجود، در کنار نقد سازنده که موجب بالندگی دولت خواهد شد، دستاوردها و خدمات ارزنده دولت مردمی هم مورد توجه قرار دهند.
همچنین در مقابله با فضاسازیهای رسانههای معاند، فعالانهتر و سریعتر عمل کنند و به سهم خود یاریگر دولت در عبور دادن کشور از مشکلات اقتصادی باشند.
در این اطلاعیه تصریح شده است: دولت مردمی رئیسی بنا دارد، بر اساس توصیههای رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری که تاکید داشتند دولت، مسائل، مشکلات و راهحلها را با مردم در میان بگذارد، تلاش دارد تصمیمهای کلان و راهبردی را شفاف با مردم در میان بگذارد و ملت را در تصمیمهای خود سهیم سازد.
در این اطلاعیه تاکید شده است: از این رو، از رسانهها و فعالان فضای مجازی انتظار میرود، سهم خود را در فرضیه جهاد تبیین بیش از گذشته ادا کنند و در زمانی که دولت در حال جراحی اقتصادی است، در مقابل ماشین تخریب و تحریف بدخواهان و رسانههای معاند، روشنگری داشته باشند و اجازه ندهند در جنگ روایتها، دشمنان ذهن ملت بزرگ ایران را مخدوش سازند.
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی در اینباره گفت: زیر ساختی طراحی شده است که افراد مشمول یارانه، با کارتکشیدن در زمان خرید کالاهای اساسی مانند نان با سیستمی هوشمند در همان زمان خرید، یارانه خود را دریافت کنند.
وی ادامه داد: هیچ کارت جدید و افتتاح حساب مجدد نیاز نیست صورت گیرد.
به نقل از تسنیم، همچنین یمحمد مخبر گفت: برای نان سنتی یارانهای در نظر گرفته شده که طبق مصوبه مجلس باید به صورت کالابرگ الکترونیکی پرداخت شود.
او ادامه داد: برای کالاهای اساسی دیگر نیز مبلغی ماهانه در نظر گرفته شده است.
وی در خصوص افزایش قیمت برخی اقلام در هفته اخیر، منشأ گرانی برخی کالاها را الزامات قانونی بودجه، طرح موضوع حذف ارز ترجیحی کالاهای اساسی و تحولات جهانی عنوان کرد.
معاون اول رئیس جمهور گفت: دولت بر اساس الزام قانونی باید از اول فروردین 1401 اقدام به حذف ارز ترجیحی میکرد ولی برای آنکه در ایام نوروز و ماه رمضان مردم متحمل سختی نشوند، این کار در آن مقطع صورت نگرفت.
وی خاطرنشان کرد: افزایش قیمت کالاهای اساسی در دنیا هم شرایط را بهگونهای کرده بود که حتی برخی کشورهای اروپایی برای اولین بار برخی کالاها را سهمیهبندی کردند.
وی ادامه داد: اقشار با درآمد بالاتر بخش اندکی از هزینه تأمین این کالاها را پرداخت میکنند اما اقشار نیازمند و کمدرآمد جامعه بهطور کامل از این کمکهزینهها بهره میبرند و پولی که به آنها تعلق میگیرد آرامش خاطر حداقلی آنها را تأمین میکند.
معاون اول رئیس جمهور همچنین گفت که این کمکهزینهها قبل از آزادسازی قیمتها به حساب سرپرستان خانوار واریز خواهد شد.
مخبر این نکته را هم متذکر شد که در کنار این تمهیدات برای دهکهای پایین جامعه سبد سهام نیز در نظر گرفته شده است.
0 دیدگاه