سیگنال‌دهی اشتباه، مانع رشد چند برابری دانش‌بنیان‌ها

رئیس سازمان بورس گفت: پیشرفت صنعت به‌ویژه صنایع دانش‌بنیان فخرآفرین است؛ اما متاسفانه مناسبات و سیاست‌های اشتباه در حوزه مصرف و سرمایه‌گذاری باعث شده که دستاوردهای آن‌ها دیده نشود. اگر دانش‌بنیان‌ها با چالش مواجه نبودند و سیگنال‌های کاملا اشتباهی به این صنعت داده نمی‌شد، سرعت رشد صنایعی همچون مپنا، چندین برابر افزایش پیدا می‌کرد.
سیگنال‌دهی اشتباه، مانع رشد چند برابری دانش‌بنیان‌ها

به گزارش رصد بورس به نقل از سنا، مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در حاشیه بازدید از گروه مپنا (مدیریت پروژه‌های نیروگاهی ایران) اظهار کرد: امروز ارزش مپنا شاید به 1.5 میلیارد دلار نرسد اما دانش انباشته، توان تولید و حتی دارایی‌های مادی این شرکت در کشورهای دنیا ده‌ها برابر این مقدار ارزشمند است.

 

دیگران چه می خوانند:

وی بیان کرد: در گروه مپنا بیش از 50 میلیون نفر سهامدار مستقیم و عدالت وجود دارد و به نوعی تمام جامعه که مشمول دولت، مردم می‌شود و همچنین کشورهای همسایه، ذی‌نفع این صنعت هستند.

 

بنگاه‌های اقتصادی نباید متحمل فعالیت‌های بدون درآمد بشوند

 

عشقی تصریح کرد: بنگاه‌های اقتصادی نباید بابت فعالیتی که ثمره درآمدی ندارد، هزینه‌های تحمیلی و سنگینی را تا زمین‌گیر شدن صنعت، بر دوش بکشند.

 

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تاکید کرد: انباشت مطالبات از بخش‌های عمومی و دولتی در درجه نخست، وظیفه هیات مدیره و سهامدار عمده است و پس از آن سازمان بورس نیز این اهم را دنبال خواهد کرد تا مناسبات ذی‌نفعان پایمال نشود.

 

وی مطرح کرد: رشدهایی که در برنامه‌های توسعه کشور پیش‌بینی شده، با اتکا به توان تولیدی برق و سایر تکنولوژی‌های شرکت‌های مشابه مپنا است. امیدواریم با سیاست‌گذاری صحیح به‌خصوص در حوزه انرژی، آرمان رشد اقتصادی و افزایش تولید محقق شود

 

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: نفس و غایت بازدید از صنایع نیز شناسایی پتانسیل‌های تولیدی کشور است و امیدواریم با منتقل کردن مشاهدات واقعیات، تصمیم‌گیری‌های صحیح و دقیق‌تری اخذ بشود.

 

عشقی گفت: با تاکید بر اینکه علاوه بر پیگیری مطالبات صنایع، موضوع اقتصادی کردن دانش‌های پیشرفته (High-tech) از دیگر اولویت‌هایمان است، گفت: تجمع نیروهایی که به معنای واقعی کلمه "نخبه" هستند و تمرکز بر دانش به معنای واقعی "بومی" و در ورای مرزهای دانش موجب توسعه بازار گروه مپنا در کشورهای همسایه و حتی کشورهای پیشرفته شده است.

 

سیگنال‌دهی اشتباه، مانع رشد چند برابری دانش‌بنیان‌ها

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟