ورود فولاد سنگان به استخراج سنگ‌آهن؛ برداشت بیش از ۷۰ هزار تن ماده معدنی

فولاد سنگان در واکنش به کمبود سنگ‌آهن و افزایش هزینه تأمین کنسانتره، با خرید ۱۷ دستگاه ماشین‌آلات معدنی وارد حوزه استخراج شده و تاکنون بیش از ۷۰ هزار تن سنگ‌آهن استخراج و حمل کرده است.
ورود فولاد سنگان به استخراج سنگ‌آهن؛ برداشت بیش از ۷۰ هزار تن ماده معدنی

به گزارش رصدبورس، صنعت گندله‌سازی کشور امسال با چالش‌های جدی ناشی از کاهش استخراج سنگ‌آهن، کمبود کنسانتره و افزایش هزینه‌های تولید مواجه بوده است؛ شرایطی که به‌ویژه در منطقه سنگان فشار مضاعفی بر تولیدکنندگان وارد کرده است.

از سوی دیگر، مازاد عرضه گندله، محدودیت‌های صادراتی در بنادر و کاهش مصرف واحدهای آهن اسفنجی، تولیدکنندگان را از هر دو سوی زنجیره تحت فشار قرار داده است.

در همین راستا، فولاد سنگان با حمایت فولاد مبارکه و با هدف تأمین پایدار مواد اولیه، فعالیت خود را در حوزه استخراج سنگ‌آهن آغاز کرده است.

این شرکت با خرید حدود 17 دستگاه ماشین‌آلات معدنی شامل دامپتراک و بیل مکانیکی، فعالیت استخراجی خود را در مجتمع سنگ‌آهن سنگان آغاز کرده و تاکنون بیش از 70 هزار تن ماده معدنی استخراج و حمل کرده است.

همچنین توسعه فعالیت‌های معدنی در محدوده‌های مرتبط با فولاد مبارکه و ورود به حوزه اکتشاف، از دیگر اقدامات این مجموعه برای تقویت زنجیره تأمین مواد اولیه است.

بر اساس اظهارات مطرح‌شده، قیمت گندله از هفته گذشته به سطح منطقی‌تری رسیده و انتظار می‌رود این روند به بهبود شرایط تولیدکنندگان کمک کند.

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا

آخرین اخبار

اخبار پربازدید

پر بحث ترین