«لبن» با تولید روزانه ۳۰۵ تن شیر خام در آستانه عرضه اولیه

مدیرعامل شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی با تشریح آخرین وضعیت این شرکت در آستانه عرضه اولیه سهام، از تولید روزانه ۳۰۵ تن شیر خام، ثبت سود خالص ۱.۶ همتی در سال گذشته و رشد قابل‌توجه نسبت‌های مالی در سال ۱۴۰۴ خبر داد.
«لبن» با تولید روزانه ۳۰۵ تن شیر خام در آستانه عرضه اولیه

امیر پروین‌محبی مدیرعامل شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی، در نشست خبری ویژه معرفی این شرکت به تشریح تاریخچه تأسیس و روند ورود «لبن» به بازار سرمایه پرداخت و گفت: از اسفندماه سال گذشته فرایند آغاز عرضه سهام با درج نماد در فرابورس آغاز شد.

وی در خصوص ترکیب سهامداری این مجموعه، اظهار کرد: آستان قدس رضوی با حدود 72 درصد سهام در اختیار، بزرگ‌ترین سهامدار عمده «لبن» است و مؤسسه موقوفه ملک با 18 درصد سهام و پیشگامان رضوی با حدود 10 درصد، دیگر سهامداران عمده این مجموعه هستند.

محبی با اشاره به ساختار حاکمیت شرکتی در لبن افزود: در این مجموعه مطابق با دستورالعمل حاکمیت شرکتی، کمیته‌های تخصصی تشکیل شده است و در کنار کمیته‌های تخصصی، کمیته‌های فنی نیز در حوزه‌های مختلف در این شرکت فعال هستند.

وی همچنین با تشریح گستره فعالیت شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی گفت: در «لبن»، 19 واحد مختلف در شهرهای مختلف استان‌های خراسان رضوی و خراسان شمالی، محصولات دامپروری و لبنی تولید می‌کنند.

مدیرعامل شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی با اشاره به ظرفیت تولید این مجموعه نیز اظهار کرد: روزانه 305 تن شیر خام در این مجموعه تولید می‌شود.

به گفته محبی، عمده فعالیت این شرکت در حوزه دامپروری است و در حوزه لبنی نیز انواع محصولات این حوزه تولید می‌شود.

 

سود خالص 1.6 همتی «لبن» در سال گذشته

محبی با بررسی صورت‌های مالی شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی گفت: سود خالص «لبن» در سال گذشته 1.6 همت بوده است.

مدیرعامل لبن با اشاره به روند نسبت‌های مالی شرکت تأکید کرد: تمامی نسبت‌های مالی در سال 1404 نسبت به سال قبل، رشد قابل‌توجهی داشتند که نشان‌دهنده بهبود شرایط است.

وی در خصوص جایگاه لبن در صنعت دامپروری نیز گفت: این مجموعه بیشترین میزان تولید شیر خام را در طول سال در میان شرکت‌های دامپروری و هم‌گروه در اختیار دارد. همچنین بزرگ‌ترین واحد تولید شیر صنعتی نیز متعلق به لبن است.

محبی در خصوص فروش شیر خام این شرکت نیز اظهار کرد: در فروش شیر خام در مقایسه با شرکت‌های هم‌گروه، به واسطه کیفیت و تناژ بالای تولید، قیمت فروش از میان سایر رقبا بالاتر است.

 

ارزش هر سهم «لبن» 7 هزار و 26 ریال برآورد شد

در بخش دیگری از این نشست خبری، حسین والامهر نماینده ارزش‌گذار از تأمین سرمایه دماوند به تشریح گزارش ارزش‌گذاری شرکت صنایع دامپروری و لبنی رضوی پرداخت و گفت: نسبت‌های مالی این شرکت در دوره پنج‌ساله از سال 1399 تا سال گذشته، رو به بهبود و صعودی بوده است.

وی در خصوص روش‌های ارزش‌گذاری این شرکت اظهار کرد: ارزش‌گذاری بر اساس چهار روش رایج انجام شده است و مفروضات ارزش‌گذاری، نرخ تورم بوده است. نرخ فروش شیر نیز بر اساس نرخ مصوب در کشور در نظر گرفته شده و نرخ شیر برای سال‌های آتی بر مبنای نرخ تورم برآورد شده است.

نماینده ارزش‌گذار تأمین سرمایه دماوند در پایان گفت: ارزش نهایی مجموعه دامپروری و لبنی رضوی با ضریب اتکای برابر برای چهار مدل ارزش‌گذاری، 87 میلیون و 824 هزار و 844 میلیون ریال و به ازای هر سهم 7 هزار و 26 ریال برآورد شده است.

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

کپچا

آخرین اخبار

اخبار پربازدید

پر بحث ترین