افزایش ۹۳ درصدی تسهیلات قرضالحسنه پرداختی بانک کشاورزی در چهار ماهه نخست سال جاری
این بانک در راستای حمایت از اقشار آسیبپذیر، تحکیم بنیان خانواده و توانمندسازی جامعه روستایی، در چهار ماهه نخست سال جاری معادل 162 هزار و 303 میلیارد ریال تسهیلات قرضالحسنه پرداخت کرده است؛ رقمی که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با افزایش 78 هزار و 60 میلیارد ریالی همراه بوده است
بر اساس این گزارش، تسهیلات قرضالحسنه این بانک در چهار ماهه نخست سال 1404 بالغ بر 84 هزار و 243 میلیارد ریال بود و عملکرد سال جاری بیانگر رشد 92.6 درصدی مبلغ تسهیلات این بخش است.
بر اساس این گزارش، اعتبارات قرضالحسنه پرداختی بانک کشاورزی در قالب سرفصلهای تکلیفی و حمایتی متنوعی از جمله تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، خوداشتغالی و کارآفرینی مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی نظیر کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی، و همچنین تسهیلات حمایتی مسکن محرومین صادر شده است تا روند عدالت اجتماعی و توانمندسازی اقتصادی در مناطق کمبرخوردار شتاب بیشتری به خود بگیرد.
0 دیدگاه