به گزارش اختصاصی رصد بورس ،پتروشیمی بوعلی سینا برای تولید محصولات خود از نفتای سبک و سنگین بهعنوان خوراک اصلی استفاده میکند که از پالایشگاههای نزدیک تأمین میشود. با استفاده از فناوریهای پیشرفته، این خوراک به محصولات آروماتیکی تبدیل میشود. محصولاتی که پتروشیمی بوعلی سینا در سبد فروش قرار داده است شامل پارازایلین، ارتوزایلین، تولوئن، ریفرمیت و برشهای سبک و سنگین میشود.
این شرکت ظرفیت بالایی در تولید محصولات آروماتیکی دارد و یکی از بزرگترین واحدهای تولیدی این دسته در خاورمیانه محسوب میشود. شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در انتهای سال مالی گذشته به ظرفیت تولید یکمیلیون و 902 هزارتن دست پیدا کرد.
حال میخواهیم نگاهی به عملکرد ماهانه این پتروشیمی در 7 ماه سپریشده از ابتدای سال مالی داشته باشیم. شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در مهرماه سال جاری میزان درآمد عملیاتی که از فروش محصولات تولیدی خود شناسایی کرد مربوط به فعالیت این شرکت در بازارهای داخلی و صادراتی بود
همانطور که در گزارش ماهانه بوعلی مشخص است، بیشترین تمرکز این شرکت بر بازار داخلی است. سهم درآمدزایی داخلی بوعلی از کل درآمد عملیاتی مهرماه برابر با 61 درصد بود و مابقی آن نیز متعلق به بازار صادراتی بود.
میزان درآمد عملیاتی که پتروشیمی بوعلی سینا در مهرماه سال جاری (منتهی به اسفندماه 1403) شناسایی کرد برابر با مبلغ 6 هزار و 633 میلیارد تومان بود و از ابتدای سال مالی تاکنون نیز توانسته است به درآمد تجمیعی 41 هزار و 753 میلیارد تومانی دست پیدا کند.
بر اساس متن فوق، بیشترین درآمدزایی بوعلی با مبلغ 4 هزار و 41 میلیارد تومان در بازار داخل کشور رخ داد و بازار صادراتی نیز با 2 هزار و 592 میلیارد تومان 39 درصد از درآمد مهرماه را تشکیل داد.
درآمد ماهانهای که در مهرماه سال جاری توسط بوعلی شناسایی شد در مقایسه با شهریورماه رشد 11 درصدی و نسبت به دوره مشابه سال گذشته نیز افزایش 18 درصدی را به همراه داشت. درآمد تجمیعی به ثبت رسیده توسط این پتروشیمی نیز از مبلغ 16 هزار و 934 میلیارد تومان در 7 ماه نخست سال گذشته به مبلغ کنونی 41 هزار و 753 میلیارد تومانی رسیده است.
شرکت پتروشیمی بوعلی سینا بیشترین درآمدزایی که از فروش محصولات خود در این بازه زمانی به دست آورد مربوط به ریفرمیت (بازار داخلی) با مبلغ 2 هزار و 750 میلیارد تومان بود. نرخ فروش این محصول در مهرماه 38 میلیون تومان در ازای هر تن بود. مبلغی که در راستای درآمدزایی از محصول ریفرمیت به دست آمد دربرگیرندهی 41 درصد از کل درآمد مهرماه بود.
"بوعلی" در هفتمین ماه از سال جاری موفق به مقدار فروش 199 هزار و 125 تن از محصولات خود در بازارهای داخلی و صادراتی شد. این مقدار فروش در مقایسه با ماه گذشته 3 درصد رشد را تجربه کرد و نسبت به مهرماه سال گذشته 10 درصد افزایش را به ثبت رساند. پتروشیمی بوعلی سینا از ابتدای سال مالی تاکنون مقدار فروش تجمیعی که شناسایی کرد برابر با یکمیلیون و 288 هزارتن بود.
پتروشیمی بوعلی سینا بیشترین مقدار فروش محصول را نیز با فروش 72 هزار و 152 تن ریفرمیت در بازار داخلی به دست آورد. در بازار صادراتی نیز بخش برش سنگین با 39 هزار و 578 تن بیشترین مقدار فروش را به خود اختصاص داد.
این پتروشیمی از ابتدای سال مالی تاکنون مقدار تولید محصولات خود را یکمیلیون و 222 هزارتن به ثبت رساند. با توجه به مقدار تولیدی که بوعلی در سال مالی گذشته به ثبت رساند (یکمیلیون و 902 هزارتن ظرفیت تولید) اکنون توانسته است تا انتهای مهرماه سال جاری 64 درصد از تولید سال گذشته خود را پوشش دهد.
0 دیدگاه